Tavi Clonda (Kanal D) vă invită la ziua lui. Intrare LIBERĂ

Tavi Clonda de la Kanal D vă invită la aniversarea lui.

"La The Drunken Lords, weekend-urile incep de joi seara! Va asteptam joi, 15 septembrie, incepand cu orele 22:00, impreuna cu Tavi Clonda Band pentru o seara muzicala de neuitat!

Impreuna cu voi, il vom sarbatori pe Tavi Clonda, iar pana in zori vom canta, dansa si vom striga cat ne tin puterile „Happy Birthday, Tavi!"

[citeste si]

Tavi Clonda si-a inceput cariera inca din liceu, studiind chitara si canto la Scoala de Arte din Braila si apoi in Brasov. Desi a terminat Facultatea de Constructii Aerospatiale, nu a profesat niciodata, muzica fiind singura alegere a sa. Dupa experienta acumulata din contractele desfasurate ca entertainer cu trupa live prin Europa, dar si Miami, SUA, s-a reintors in tara infiintandu-si propria trupa live. Au urmat multe colaborari si aparitii in show-uri de televiziune, iar in 2013, Tavi Clonda e contactat de Kanal D Romania, de atunci, impreuna cu band-ul sau, asigurand cu succes partea muzicala live a emisiunii zilnice "Te vreau langa mine", prezentata de Gabriela Cristea. Cu un playlist complet si diversificat care cuprinde atat preluari in stil propriu a unor hit-uri romanesti si internationale, dar si piese proprii cum ar fi "Tushieu", "Felul tau de-a fi" sau "Te vreau langa mine", "Iubeste-ma si taci" si "Numele tau", show-ul lui Tavi este unul bazat pe multa energie, dinamism, interactiune cu cei prezenti, dar si sensibilitate, romantism si multa iubire!", se arată pe pagina de Facebook a organizatorilor evenimentului. 

(w670)

Intrarea este libera, iar absentele sunt nemotivabile! Adresă: The Drunken Lords, intrarea Şelari nr.3-5, Rezervări la numărul de telefon: +4 0736238815.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Tavi Clonda (Kanal D), interviu. "A fost un moment de cotitură. Eram debusolat, nu mai voiam să plec"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel