Survivor, 25 ianuarie 2022, ELIMINARE. Zmărăndescu: Mi-e rușine de mine

Echipele se vor confrunta din nou în lupta pentru imunitate.

UPDATE 7: În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România.

"Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă", a spus Andreea Tonciu, cu lacrimi în ochi.

Otilia a izbucnit în lacrimi când a auzit că Andreea Tonciu părăsește concursul.

UPDATE 6: Cătălin Zmărăndescu i-au dat lacrimile.

Demoralizați și cu capul în pământ, Faimoșii și-au admis înfrângerea și pierderea unei recompense care i-ar fi ajutat să-și recapete puterile. 

Supărat pe situație, lui Cătălin Zmărăndescu i-au dat lacrimile, recunoscând că în viața lui de sportiv nu a suferit atâtea înfrângeri ca la Survivor. 

"Mi-e rușine de mine. N-am luat niciodată atâta bătaie", a spus Cătălin Zmărăndescu.

În acel moment, în echipa Războinicilor, una dintre concurente a început să râdă, iar Cătălin nu și-a mai putut stăpâni furia: "Râzi? Crezi că e de râs? Ce ai făcut în viața ta ca să fii mândră? De câte ori a cântat imnul pentru tine? Felicitări ca ați câștigat, dar nu râde. Se întoarce roata". 

UPDATE 5: Războinicii au câștigat un nou meci, spre marea dezamăgire a vedetelor, care și-au aruncat din nou cuvinte dure și au dat vina pe Andreea Tonciu.

SCOR: 10 Războinici - 5 Faimoși

UPDATE 4: Care e miza jocului de azi

Lipsa hranei este problema principală a echipelor, iar miza de astăzi ar trebui să îi motiveze și mai tare să câștige. 

Echipa câștigătoare va primi câte trei ouă pentru fiecare concurent, iar această veste i-a făcut pe Faimoși și pe Războinici să țipe de fericire. 

Traseul pe care vor concura este unul complicat, dar sigur aceștia vor da tot ce e mai bun, mai ales că acum știu și miza jocului. 

UPDATE 3: 

Și în echipa Războinicilor există câteva probleme, care au fost dezvăluite de Ana Dobrovie. 

"Vibe-ul la noi în echipă, din punctul meu de vedere, nu este unul cum spun colegii mei", spune Ana Dobrovie.

La rândul lor, ceilalți cred că Ana trage echipa în jos, fiind individualistă.

"Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge", a spus Ionuț Popa. 

UPDATE 2: Atacurile lui CRBL la Andreea Tonciu continuă. Și Laura Giurcanu a avut cuvinte dure la adresa Andreei Tonciu și a Otiliei.

"Andreea Tonciu, la consiliu, m-a șocat. Eu înjur doar cânt vorbesc cu ea, pentru că ea doar așa înțelege", a spus CRBL.

"Ori suntem uniți, ori nu mai suntem. Am ceva personal cu tine, ți-o zic personal", a spus, revoltată, Andreea Tonciu.

"Nu vreau să stau cu Andreea Tonciu și Otilia pentru că avem aceleași valori", a spus Laura Giurcanu.

"Eu nu știu cine este Otilia din cauza Andreei Tonciu. Încerc să-mi aduc aminte din avion și tot nu-mi aduc aminte", a mai spus CRBL.

UPDATE 1: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară. 

"A fost o noapte grea, foarte grea! Nu cred că a putut dormi cineva bine", a spus Laura Giurcanu. 

.......

Survivor, 24 ianuarie 2021. Roxana Ciuhulescu, ELIMINATĂ! SĂRUT între două concurente: E PRAF!

Cu fiecare ediție a super competiției Survivor România, jocurile devin tot mai complicate, iar implicarea concurenților este esențială pentru a reuși să adune victorii, imunități și avantaje. 

În ediția de aseară, Faimoșii și Războinicii au oferit un spectacol incredibil și au ajuns pentru prima dată în fața ștafetei, la scorul de 9 la 9.

Războinicii au reușit să învingă, așa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoșii. 

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Daniel Pavel a dat startul Consiliului cu o veste dură, adică eliminarea Roxanei Ciuhulescu pe considerente medicale.

"Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale", a spus Daniel Pavel. 

Cu un concurent în minus deja, Faimoșii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel