Survivor, 24 ianuarie 2021. Roxana Ciuhulescu, ELIMINATĂ! SĂRUT între două concurente: E PRAF!

Echipele se vor confrunta din nou în lupta pentru imunitate.

Rămâi pe DC NEWS și vezi ce se va întâmpla în ediția de azi.

UPDATE 15: Andreea Tonciu, Robert și Otilia Bilioneră așteaptă rezultatul votului publicului.

UPDATE 14: Cătălin Zmărăndescu l-a votat pe Robert, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Laura Giurcanu a votat-o pe Otilia Bilionera.

Otilia a fost șocată de răspuns.

UPDATE 14: Au început nominalizările în echipa Faimoșilor. 

Andreea Tonciu a primit trei voturi.

Robert a primit un vot de la Otilia Bilionera, dar și de la Andreea Tonciu. "Îl votez pentru că este accidentat de ceva timp și nu știu dacă își va mai reveni", a spus Otilia. "Stă mereu separat de noi și este accidentat", a spus și Andreea Tonciu.

"Pentru că a cedat psihic și trage în jos echipa. Chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor", a spus Elena Chiriac.

"Am votat-o pentru că nu i se potrivește această competiție deloc. Nu are nicio șansă de acomodare. Nu este pentru ea!", a spus CRBL.

UPDATE 13: Pentru că Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția, imunitatea sa i-a fost atribuită Laurei Giurcanu.

UPDATE 12: Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România pe motive medicale. 

Vedeta s-a confruntat cu probleme la un picior, motiv pentru care medicii au decis că nu mai poate să participe la probele grele de pe parcursul competiției. 

"Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale", a spus Daniel Pavel. 

Roxana a părăsit competiția în aplauzele colegilor, surprinși de vești și de faptul că rămân mai puțini. 

UPDATE 11: Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au obținut imunitatea personală.

UPDATE 10: Războinicii au câștigat  imunitatea, cu un scor de 9 - 10

UPDATE 9: 9 -9, egalitate. Prima ștafetă din istoria sezonului.

Fiecare echipă a fost pusă să-și desemneze câte o fată și un băiat pentru ștafetă. 

Ștafeta înseamnă că vor concura pe perechi.

UPDATE 8: 9-8 pentru Războinici

Lupta finală se dă între Elena Chiriac și Elena Matei.

A fost bucurie mare în echipa Faimoșilor după ce Elena Chiriac a reușit să aducă un punct important echipei sale și prima ștafetă din ediția Survivor România 2022.

De bucurie, Otilia Bilionera a pupat-o pe buze pe Elena Chiriac.

3. Foto: PRO ... (survivor--24-ianuarie-2021--cine-a-castigat-imunitatea--sarut-intre-doi-concurente-e-praf_52074000.jpg)

UPDATE 7: Elena Matei a bătut-o pe Andreea Tonciu. 

UPDATE 6: Otilia a adus din nou egalitatea echipelor: 7- 7. 

Ștefania nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns, fiind la mică distanța să câștige în fața Otiliei. 

UPDATE 5: Blaze l-a învins pe CRBL

Scorul e 6 (Faimoșii) - 7 (Războinici)

UPDATE 4: Lupta strânsă între cele două echipe.

Este egalitate: 6 -6

UPDATE 3: Războinicii au fost nemulțumiți de faptul că pierd puncte importante, mai ales că miza jocului este una destul de mare.

"Nu mai există aici fairplay. Nu există", au strigat ei.

UPDATE 2: Prima luptă pe traseu s-a dat între Blaze și Radu Itu.

"Suntem foarte pozitivi și încă o dată o să aducem acasă totemul pentru că e al nostru. Așa am început, așa că așa vom continua...și Dumnezeu întotdeauna o să fie cu Războinicii”, a spus Alexandra Duli înainte de jocul de imunitate. 

Pe lângă totemul de imunitate, echipa câștigătoare pleacă în camp cu provizii. Este vorba despre un kilogram de orez și un litru de ulei. 

"Pierzătorii câștigă jumătate din această cantitate", a spus Daniel Pavel. 

UPDATE 1: Primele discuții aprinse în tabăra Faimoșilor și a Războinicilor

Pe insula Războinicilor, fetele au luat-o la ochi pe Elena Chiriac.

"Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf", a spus Ștefania. 

În schimb, chiar dacă au câștigat proba, discuțiile în contradictoriu au continuat, iar Cătălin Zmărăndescu este de părere că unii dintre Faimoși nu se implică suficient și sunt mai preocupați să se plângă decât să dea totul pe traseu. 

"Suntem foarte confortabili cu pierdutul, asta e", a spus Laura Giurcanu.

"Suntem o mână care vrem lucruri și e o mână care se mulțumește cu puțin și cu nimic. Aia e problema de fapt, înțelegi? Că ăia se plâng, n-am ce să mănânc, n-am ce să beau, n-am de mâncare.. Dacă stai să te gândești, ia fă o socoteală, câți nu s-au plâns de foame până acum?", a spus Cătălin Zmărăndescu. 

"Avem tacâmuri, avem aceleași furculițe, avem aceleași căni, bem aceeași apă. Niciunul nu mănâncă mai mult sau mai puțin, dar unii ne plângem mai mult și alții mai puțin", a adăugat și CRBL. 

........................

Aseară, motivația concurenților a ajuns la cote înalte, iar sub privire celor de acasă, FAIMOȘII și RĂZBOINICII au oferit o confruntare pe cinste în lupta pentru recompensă. Într-un joc absolut spectaculos, cele două echipe au demonstrat că nu se dau în lături de la nimic și au luptat pentru kit-ul de pescuit care le-ar putea aduce accesul mai rapid la noi resurse.  

Cu scorul de 10 la 5, Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon și au sărbătorit-o așa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă. 

În cea de-a doua confruntare a serii, în primul quiz game din acest sezon, echipele au avut parte de distracție într-o probă care avea ca miză... 2 porții de quesadilla! După un început puternic al Războinicilor, Faimoșii au egalat la scorul de 4-4. În final, tot Războinicii au câștigat cu 5-4 și s-au bucurat de mâncare! 

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au dorința de a-și lua revanșa. Rămâne de văzut dacă vor reuși!  

Cine va câștiga? Ce echipă se va vedea nevoită să meargă la proba de imunitate individuală și cine va face nominalizări care vor ajunge la votul celor de acasă? 

Xonia, despre eliminare: "Voiam să câștig și să rămân în finală"

Xonia a fost prima eliminată de la Survivor România pentru că nu a primit suficiente voturi din partea publicului.

Xonia consideră însă că principala responsabilă pentru plecarea ei este Elena Chiriac, cea care a și nominalizat-o: "Aveam același punctaj ca și Elena, am arătat că nu sunt așa paletă la probe. Consider că Elena avea niște motive personale. Echipa mea nu m-a votat. (...) Eu mă vedeam în finală. Eram pornită să stau acolo până la final. (...) Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo.(...) Eu nu am putut să fac sport mult timp, am o problemă autoimună, dar nu vreau să o spun, că nu fac paradă din asta, nu vreau să mă fac victimă. Am reluat într-adevăr antrenamentele pentru emisiune. (...) Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje. (...) Eu nu făceam nimic diferit. Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective. (...) Voiam să câștig și să rămân în finală.  Dumnezeu așa a vrut, eu am încredere, așa a fost să fie.”

Xonia a mai precizat că pentru ea, experiența din Dominicană a fost una frumoasă și că a trecut ușor peste greutăți, deși viața în junglă nu e roz: 
„Eu nu am avut ceva greu. (...) Da, asta era experiența. Nu ai unde să te duci la baie, să te speli. Puțeam toți. Dar nu mai simțeam.(...)  Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune, nu știu dacă acum sunt bine. Bărbații s-au adaptat mai ok."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel