Suma ridicolă pe care a primit-o Costel Băloiu, după redifuzările serialului"Pistruiatul": Am zis că sunt idiot şi nu înţeleg. O bătaie de joc!

Costel Băloiu, cel care a jucat în rolul Pistruiatului, a dezvăluit suma de bani pe care a primit-o pentru redifuzările serialului, după 1989. 

"Vreţi să vă spun ceva ridicol? Pe 23 decembrie, în fiecare an, se făcea plata. După un an de zile de difuzare a "Pistruiatului", pe mai multe posturi,  m-am dus la contabilă, am zis că sunt idiot şi nu înţeleg, poate e o greşeală. Am crezut că sunt 12 milioane. Şi i-am zis: "Doamnă, aici virgula asta vine... - că erau mai multe zerouri - vine 1200?, "Nu, domnul Costel. Este 120". Am primit 120 de lei şi am plătit 9 lei impozit. Aşa de tare m-am supărat şi m-am dus şi am rupt contractul. O bătaie de joc! Am zis că nu se poate aşa ceva, că e o măgărie, o nesimţire. Aveam 0,26 de bani pe ora de difuzare, ceva de genul. Ceva de ţi-e şi milă să pronunţi suma asta. Şi am încetat să mai servesc cu CREDIDAM şi cu nimeni, de altfel", a spus Costel Băloiu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul": Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel