Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul": Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu

Costel Băloiu, cel care i-a dat viață lui "Pistruiatul", a vorbit despre perioada în care a jucat în serialul fenomen, dar și despre relația cu Sergiu Nicolaescu.

"Nu m-a ajutat deloc întâlnirea cu Sergiu Nicolaescu. Nu că nu m-a îndrăgit... După "Pistruiatul", imediat, am lucrat cu el. Mi-a dat un rol mic, a făcut "Nemuritorii". El a ţinut foarte tare la George Alexandru care, din păcate, şi el a murit. Pe el l-a iubit foarte mult. Nu a existat film pe care l-a făcut în care să nu îi dea un rol. Eu, de multe ori, stau şi mă gândesc şi spun: "Ce trebuia să fac? Să mă duc să spun: domnul Nicolaescu, vă rog frumos, dați-mi și mie un rol!". Atâta timp cât tu creezi un scenariu, te gândești la ceva, ai anumite persoane, anumiţi actori la care te gândeşti să îi iei în filmul tău", a povestit Costel Băloiu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Suma ridicolă pe care a primit-o Costel Băloiu, după redifuzările serialului"Pistruiatul": Am zis că sunt idiot şi nu înţeleg. O bătaie de joc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel