Substanța cu care s-ar fi dopat Bute, testată mai mult pe șoareci

Ostarina este sunstanța cu care s-ar fi dopat  pugilistul român. Aceasta ajută la prezervarea masei musculare sau mărirea ei, refacerea articulațiilor, creșterea forței și a anduranței, scriu jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

"Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM - selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se află înca în stadiul de dezvoltare (cel puțin la nivel oficial). SARM fac exact ceea ce le spune și numele. Un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanți și androgeni). Fiind un produs încă în dezvoltare, marea parte a testelor au fost făcute pe rozătoare și doar câteva pe oameni. Cu toate acestea, a fost folosit de un numar mare de oameni, cu scopul de a își îmbunătăți aspectul fizic", e descrierea mai exactă de pe site-ul steroizi.ro.

Lucian Bute: Sunt surprins și dezamăgit

"Ieri a aparut o stire ca am fost testat pozitiv pentru o substanta interzisa dupa meciul cu Badou Jack. Nu am amanunte pentru ca nu ma primit inca rezultatul oficial al laboratorului folosit de catre comisia atletica din WASHINGTON.

[citeste si]

Personal, eu sunt surprins si dezamagit de aceasta stire. Am o lunga cariera in spate si am fost testat anti-doping de zeci de ori fara sa am vreodata un test positiv.
Comform protocolului va avea loc un nou test la esantionul "B" si voi astepta acest nou test inainte sa fac alte comentarii.
Nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar",  scrie Lucian Bute pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel