Ștefan Simion, momentul de mentalism care te lasă mut. Trebuie să-l vezi până la final: Eu sunt șocat de ce s-a întâmplat

Mentalistul Ștefan Simion i-a lăsat muți pe jurații de la Românii au Talent. 

David Dincă, moment dumnezeiesc la Românii au Talent. Ți se face piele de găină. Andra: Mi-au dat lacrimile!

Numărul lui de pe scenă a fost incredibil. Reîntors la emisiune, Ștefan Simion s-a jucat din nou cu mintea vedetelor emisiunii. 

Alexandra Dinu a rămas fără cuvinte și a fost emoționată până la lacrimi, în timp ce Pavel Bartoș, care mai trecuse prin momente similare într-un alt sezon, a rămas impresionat. Andra și Smiley în schimb, au ținut neapărat să demaște numărul mentalistului, însă fără niciun rezultat.

"Pleacă, bă, de aici, nu se poate așa ceva. E extraordinar, mă. Eu sunt șocat de ce s-a întâmplat în seara asta, sunt multe lucruri care te lasă cu gura căscată. Foarte bine construit numărul, din toate punctele de vedere. Felicitări, senzațional", a spus Smiley.

"Mi-ai oferit un spectacol foarte frumos. Mă gândeam că oamenii vin pentru tine și urmăresc mai puțin logica evenimentelor. Atenția e pe tine și ai reușit să ne duci în povestea ta și să ne convingi", a completat și Alexandra Dinu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel