Sore s-a despărțit de iubitul ei, cu care are o fetiță. "Au fost 8 ani frumoși..."

Sore s-a desparitit de iubitul ei, cu care are o fetiță. „Au fost 8 ani frumoși..." / Foto: Facebook Sore
Sore s-a desparitit de iubitul ei, cu care are o fetiță. „Au fost 8 ani frumoși..." / Foto: Facebook Sore

Sore a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei ei.

Sore a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Mircea, alături de care are o fetiță. Cântăreața a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, la secțiunea "Story", unde a scris că după 8 ani de relație, ea și iubitul ei au decis să se despartă, dar că vor forma întotdeauna o familie. Vedeta nu a dat însă detalii despre motivul despărțirii. Ea a precizat că a ținut să își anunțe fanii despre această decizie deoarece este o persoană publică, dar a menționat că va fi discretă în continuare.

"Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe contul ei de Instagram.

Sore a fost cerută în căsătorie în anul 2016 de iubitul ei avocat, Mircea Julean, însă cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului. 

Dietă Sore. Cum a slăbit artista, după sarcină: "E varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri"

Sore a povestit anterior cum a reușit să slăbească, după naștere, chiar mai mult decât cântărea atunci când a rămas însărcinată.

"Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât, în decursul a 9 luni. Eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. (râde) Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale", a spus Sore pentru viva.ro.

"Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri. De fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani", a mai spus artista.

"Sunt în continuare foarte mare fan paste, de altfel, este și felul de mâncare pe care știu să îl prepar în toate formele. (zâmbește) Încerc să consum pește, îmi plac dorada și somonul, din categoria legumelor îmi plac spanacul, sparanghelul, ardeiul și vânăta și încerc să fiu de bun-simț față de mine, adică: dacă astăzi mănânc paste și tort de ciocolată, mâine o să mănânc o vânătă coaptă cu iaurt și cu ardei copt, brânză halloumi și fără dulce. Încerc să țin o balanță, cât pot (sunt pofticioasă, recunosc)", a spus Sore. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel