Solstițiul de vară 2021, Jupiter retrograd în Pești, zodiile afectate. ”Atunci să te ţii!”

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Mariana Cojocaru a spus ce ne așteaptă, în perioada următoare, și cum ne va influența de solstițiul de vară.

"Avem un Jupiter care va fi retrograd în Peşti, exact în acelaşi moment în care avem şi solstiţiul de vară şi Soarele va intra în Rac. Pe 28 iulie, el va reveni în Vărsător, unde a şi fost. Jupiter retrograd înjumătăţeşte norocul. Cu Saturn retrograd în vărsător, oamenii vor fi mai pragmatici, mai practici pentru că nu vor avea încotro.

Vezi și: Solstițiul de vară 2021. Astăzi este cea mai lungă zi din an. Legătura cu Sânzienele sau Drăgaica, sărbătoare a iubirii

"Mişcarea retrogradă a lui Jupiter indică blocaje, cumpene"

Mulţi visează şi sunt debusolați, neconștientizând că, de fapt, pe astrograma lor complexă se indică inclusiv căile de urmat din punct de vedere profesional. Mişcarea retrogradă a lui Jupiter indică blocaje, cumpene, inclusiv pentru tinerii sau copiii care nu ştiu să îşi aleagă școala de urmat sau ce școală li se potriveşte.

Jupiter retrograd va fi în zodie dublă, în Peşti. Este considerat cel de-al doilea domiciliu după Săgetător. Dileme vor fi şi în dragoste. Pe zona căsătoriilor sunt probleme şi la compatibili şi la incompatibili. Probleme de sănătate, aspecte care nu pot fi analizate decât pe vieţile anterioare ale fiecărui om. Vizaţi sunt Peştii, Vărsătorii, Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele, Leii, Taurii şi Scorpionii.

"Creşte nemulţumirea maselor"

Este important să înțeleagă fiecare om că are aspectele acestea, inclusiv pe un segment existenţial al lor şi mai ales când va reveni în Vărsător şi vor fi două planete grele retrogradate. Atunci să te ţii! Jupiter ține de justiție. Ce înseamnă un Jupiter retrograd... Vine cu promisiuni deşarte pe zona socială, economică şi politică, de care cei care au impresia că ne conduc destinele vor trebui să ţină cont pentru că aspectul te duce cu gândul că nu ar vrea să şi le onoreze. Creşte nemulţumirea maselor. Mulţi vor încerca să îşi facă singuri dreptate", a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Vezi și: Horoscop 21 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu se mai ascunde. Astăzi, va spune tot

Horoscop 21 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel