Horoscop 21 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pixabay / Horoscop 21 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Pixabay / Horoscop 21 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu,  a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Soarele intră în casa a X-a și dintr-o dată rolul vostru și mă refer la rolul pe care îl aveți la serviciu, în familie, într-o comunitate o să prindă mai multă importanță și voi o să îl simțiți, o să îl manifestați diferit. Cu Soarele în casa a X-a o să puteți să vă lăudați, să vă îmbrăcați, să faceți pe șefii, o să aveți pretenții să fiți tratat diferit. Pe de altă parte, cu Soarele în casa a X-a s-ar putea să fie și momente de ciocnire cu tot ce înseamnă autoritate în viața voastră, pentru că e clar că e nevoie de o persoană să strălucească în viața voastră, dar în același timp nu o să îi acceptați strălucirea cu adevărat, o să vreți să intrați în competiție.

SCORPION

Soarele intră în casa a IX-a și, bineînțeles, cu celelalte aspecte de astăzi, este o perioadă de avut grijă la deciziile pe care le luați din punct de vedere profesional, fie că lucrați pentru voi, fie că lucrați pentru cineva. Marte în Casa a X-a nu o să vă mai convină, chiar dacă se întâmplă lucruri care s-au mai întâmplat la locul de muncă, dar cum sunt aspectele acum, cu intrarea soarelui în casa a IX-a, vă săturați să mai faceți aceleași acte, aceleași negocieri, să luați voi decizii pentru alții, efectiv o să vă săturați. Grijă foarte mare la relația pe care o aveți cu oamenii din jurul vostru, mai ales la nivel profesional, dar grijă și cu tot ce ține de birocrație, hârtii, să nu aveți o lehamite din asta și să fie nevoie să faceți o hârtie de mai multe ori. 

SĂGETĂTOR

Soarele intră în casa a VIII-a și asta este o poziție nemaipomenită pentru tot ce înseamnă pasiune, intimitate, intensitate, pentru tot ce înseamnă lumea voastră secretă, secretele voastre și de asemenea o să vă rog să aveți puțină grijă, pentru că Venus este încă acolo, la tot ce înseamnă resurse împărțite cu ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, vedeți să nu apară niște cheltuieli mai mari, să cheltuiască și unul și celălalt. Cheltuielile respective nu trebuiesc făcute de dragul de a fi făcute. Câteodată Soarele are chestia asta, să facă lucruri doar ca să arate. Adică, găsiți-vă momentul acela în care să discerneți dacă o achiziție merită făcută sau nu. 

CAPRICORN

Soarele se duce pe casa a VII-a și o să vă trezească interesul către zona relațională. Fie că sunteți singuri, fie că sunteți într-o relație, fie că nu vreți să intrați într-o relație, tot vă conectează cu anumite persoane soarele sau cu anumite persoane din trecut, să nu uităm că îl mai avem puțin și pe Mercur retrograd. Soarele vă recomandă aici să mai dați puțină atenție partenerului. Dacă ați fost cu munca voastră, dintr-o dată să vă treziți și să vedeți când mănâncă micul dejun, când se spală pe ochi, cum se îmbracă, când pleacă la serviciu, că printre picături vor apărea mici momente în care veți descoperi că ceva poate nu e în regulă acolo sau vrea să vă spună un lucru și nu reușește și dacă voi sesizați chestia asta s-ar putea să îi dați curaj. 

VĂRSĂTOR

Soarele se duce spre casa a VI-a. Asta înseamnă nevoia de a avea grijă de sănătate, nevoia de a vă regestiona planul vieții și planul zilnic. Gândiți-vă că la voi Soarele guvernează și casa a VII-a, e multă muncă și cu partenerul, poate vă faceți planuri, poate faceți chestii împreună, dar oricum, e la modul epuizant, nu o să simțiți că aveți energie, abia peste o lună, când Soarele va intra în casa a VII-a va fi diferită treaba. 

PEȘTI

Soarele se duce în casa a V-a, poate să înceapă o perioadă de răsfăț. M-aș bucura cei care au copii să folosească următoarea lună, pentru că Soarele aflat acolo vă dă disponibilitatea de a-i privi pe cei mici, să vă jucați cu ei, să îi provocați și să vă lăsați provocați, pentru că Soarele în casa a V-a dorește foarte multă creativitate, foarte multă exprimare de sine. E vorba aceea, „fă rai din ce ai” și cu Soarele în casa a V-a, acum o perioadă și cu faptul că aveți și Jupiter în casa I, aș zice luna viitoare să vi-o faceți de vis, fiecare cum puteți: cu ceva de mâncare, cu ceva dulce, cu o plimbare. Bucurați-vă!

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel