Şocul etapei în Liga 1: FCSB, învinsă de Academica Clinceni

Academica Clinceni a furnizat cea mai mare surpriză a acestui an în Liga 1, învingând duminică seara, în deplasare, la limită, pe FCSB. 

Echipa lui Anton Petrea poate pierde fotoliul de lider, în funcție de rezultatul din meciul de luni, dintre FC Botoșani și CFR Cluj. Academica Clinceni a întrerupt duminică seara șirul de opt meciuri fără înfrângere a celor de la FCSB, câștigând cu 1-0, pe Arena Națională, partida din etapa a 22-a a Ligii 1.

FCSB a fost ofensivă din primele minute, Tănase și Moruțan fiind împiedicați de portarul Vâlceanu să înscrie, în minutele 9 și 10. Academica și-a arătat prima dată „colții” în minutul 27, când Rusescu a ratat din poziție centrală, din careu, o centrare venită de la Adi Popa. Coman s-a înscris și el pe lista cu ocazii ratate, șutul său din minutul 45 trecând puțin pe lângă poartă.

FCSB, trei schimbări la pauză

La pauză FCSB a făcut 3 schimbări, însă înlocuirea care a schimbat soarta partidei a fost cea a lui Patriche cu Jutric, în minutul 59. La prima fază după ce a pătruns în teren, austriacul a reluat perfect cu capul o centrare de la colțul terenului, marcând din careul de 6 metri pentru 1-0 (minutul 60).

Singura ocazie de gol a celor de la FCSB, după golul primit, a venit din piciorul lui Dumitriu, care era să-și învingă propriul portar. Vâlceanu a fost însă pe fază și meciul s-a încheiat 0-1. Academica Clinceni e acum pe 5, cu 33 de puncte, în timp ce FCSB rămâne pe prima poziție, însă poate fi depășită de CFR Cluj, care joacă luni seara la Botoșani, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel