Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Se promovează la noi, cu cârdul de rațe - VIDEO

Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Se promovează la noi, cu cârdul de rațe  / Foto: Instagram Snoop Dogg
Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Se promovează la noi, cu cârdul de rațe / Foto: Instagram Snoop Dogg

Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Acum își promovează intenționat noul album în țara noastră.

Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Acum rapperul își promovează intenționat noul album cu ajutorul comunei din Transilvania, transmite Realitatea Plus. Sătenii au rămas surprinși atunci când au văzut un camion cu bannere, care anunță apariția albumului „Algorithm” a lui Snoop Dogg. El și-a filmat un videoclip de promovare pe străzile din Bogata. Vehiculul se oprește la un moment dat și lasă un cârd de rațe să traverseze strada.

În urmă cu cinci ani, Snoop Dogg a făcut o greșeală care avea să se viralizeze rapid pe rețelele de de socializare. Rapperul a vrut să facă un check-in în Bogota, capitala Columbiei, dar a bifat fără să-și dea seama numele comunei din Ardeal. Un an mai târziu, impresarii lui Snoop Dogg au venit la Bogata de Mureș ca să vadă dacă pot organiza un concert. În 2018 rapperul a anunțat că va susține un concert la București, dar spre dezamăgirea fanilor, și-a anulat participarea cu două zile înaintea evenimentului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Replica de milioane a lui Florin Salam după ce Snoop Dog s-a filmat în timp ce ascultă o melodie a manelistului 

 

În urmă cu un an rapperul american Snoop Dogg a postat pe Instagram un video în care ascultă o manea cântată de Florin Salam. Snoop Dog a ales melodia „Acum după pandemie”, cântată de Florin Salam.

Snoop Dogg apare în video dansând și fumând. Postarea a acumulat sute de mii de vizualizări, dar și comentarii din partea românilor care au fost surprinși că rapperul american ascultă manele din România. Florin Salam nu a putut să nu aibă o reacție și a comentat la postarea lui Snoop: Îți mulțumesc că mă asculți, regele meu. Vezi mai mult AICI.

Willem Dafoe şi Emily Watson, actorii din Legenda lui Ochi, surprinși la Cabana Bâlea Lac 

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson, care filmează în aceste zile scene din producţia Legenda lui Ochi, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, transmite Agerpres.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

"Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel