Willem Dafoe şi Emily Watson, actorii din ''Legenda lui Ochi'', surprinși la Cabana Bâlea Lac - FOTO în articol

Willem Dafoe şi Emily Watson, actorii din ''Legenda lui Ochi'', surprinși la Cabana Bâlea Lac - FOTO în articol / Foto: Captură video Youtube
Willem Dafoe şi Emily Watson, actorii din ''Legenda lui Ochi'', surprinși la Cabana Bâlea Lac - FOTO în articol / Foto: Captură video Youtube

Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson au fost surprinși de turiști la Cabana Bâlea Lac.

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson, care filmează în aceste zile scene din producţia Legenda lui Ochi, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, transmite Agerpres.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

"Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act.

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, salută prezenţa actorilor la Bâlea Lac.

"O dată în plus locaţiile superbe din judeţul Sibiu ne reamintesc cât de impresionantă este natura şi că nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi", a declarat Daniela Cîmpean.

WonderFest 2021: Un juriu format din 176 de elevi va premia cele mai reușite filme pentru copii

WonderFest sau Festivalul Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret se desfășoară în format online de astăzi pînă pe 19 noiembrie. Zeci de proiecții de filme sunt pregătite pentru pasionații genului, de toate vârstele.

Filmele sunt împărțite în două secțiuni: „Concurs”, unde juriul online format din 176 de elevi va premia cele mai reușite dintre producțiile recente pentru copii selecționate pentru festival. Cea de-a doua secțiune, „Snapshots”, include filme cu o durată de maximum un minut, realizate de elevi, cu telefonul mobil. Tema acestei secțiuni este “Viitorul după pandemie”, în viziunea micilor regizori și scenariști. Filmele vor fi difuzate pe paginile de Facebook:

https://www.facebook.com/festivalul.filmului.pentru.copii.wonderfest/ https://www.facebook.com/asociatiaprofamilia/.

În ambele secțiuni ale WonderFest online, vor putea fi vizionate peste 70 de filme pentru copii și tineret, dintre care cel puțin cinci lung metraje. Printre criteriile de selecție, transmit organizatorii, se regăsește asigurarea diversității geografice pe țări și continente, iar dintre filmele de lung metraj, cel puțin 20% vor fi ecranizări românești.  vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel