Sinead O'Connor l-a felicitat pe Papa Benedict pentru demisie

Sinead.O'Connor
Sinead.O'Connor

O cântăreață de origine irlandeză a declarat că

Sinead O'Connor, una dintre contestatarele lui Benedict al XVI-lea, a ținut să-l felicite pe Papa Benedict al XVI-lea din fruntea Bisericii Catolice este cea mai mare realizare a lui. "Vreau să îl felicit pe Papa Benedict pentru decizia lui de a se retrage din funcție, înainte ca tot ce e mai rău din ceea ce se petrece să fie descoperit. Apreciez faptul că a făcut o aluzie la o parte dintre acele lucruri în declarația sa și îl asigur că Cel de Sus îi iartă pe cei care pot să recunoască că au greșit în trecut", a scris Sinead O'Connor pe site-ul său.

Artista a adăugat că Biserica a ajuns să aibă o reputație proastă și îngrozitoare, din cauza minciunilor și a blasfemiilor împotriva Sfântului Spirit, dar că își poate recăpăta statutul după demisia papei. "Cea mai mare realizare a lui Benedict este faptul că a demisionat. Acum există o şansă pentru ca Biserica să fie reconstruită şi să fie din nou casa Sfântului Spirit", a susținut artista.

Sinead O'Connor este cunoscută pentru controversele din 1992, când, în timpul emisiunii "Saturday Night Live", a rupt un afiș cu fotografia predecesorului Papei Benedict al XVI-lea, Ioan Paul al II-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel