SIMONA HALEP, eliminată de la ROLAND GARROS de MIRJANA LUCIC-BARONI, după 5-7, 1-6

Eliminare neașteptată la Roland Garros 2015! Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, părăsește competiția în turul secund, după eșecul administrat de croata de pe poziția 70 în lume, Mirjana Lucic-Baroni.

Mirjana Lucic-Baroni a făcut un meci absolut fantastic în fața finalistei din 2014 de la Roland Garros și s-a impus în două seturi, scor 5-7, 1-6, după o oră și 11 minute de joc.

Simona Halep se află la a doua eliminare suferită în fața croatei într-un turneu de Grand Slam, după ce a fost învinsă de aceasta în turul 3 de la US Open 2014, tot în două seturi, scor 6-7, 2-6.

În turul 3 de la Paris, Mirjana Lucic-Baroni o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet, care a trecut în turul secund de românca Alexandra Dulgheru, scor 6-2, 7-5.

--------------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI 5-7, 1-6

Setul 2:

- 1-6: Mirjana Lucic-Baroni își adjudecă setul secund cu un game la 0, încheiat cu un ace și se califică în turul 3 de la Roland Garros 2015.

- 1-5: O tresărire de orgoliu a Simonei Halep, care câștigă la 0 primul său game din setul 2.

- 0-5: Lucic-Baroni mai face un pas către turul 3. Simona Halep a avut 30-15 pe serviciul advers, dar croata i-a anulat avantajul, iar sportiva noastră a trimis în fileu ultima minge a game-ului.

- 0-4: Un nou break al croatei, care pur și simplu zburdă pe teren și trimite lovitură câștigătoare după lovitură câștigătoare. Lucic-Baroni a făcut break la 15, singurul punct al româncei venind după o minge trimisă în fileu de adversară, care a încheiat game-ul cu un retur fantastic câștigător, trimis tot cu dreapta.

- 0-3: Croata a început cu un ace game-ul cu serviciul, după care a luat la țintă tușele, adjudecându-și punctul la 15 și desprinzându-se în setul secund.

- 0-2: Mirjana Lucic-Baroni joacă absolut fantastic și are și noroc. Simona Halep a început bine punctul, cu un forhenad incredigil în lung de linie, executat din alergare.. Românca a avut 40-15, dar croata a revenit cu un retur câștigător și o minge care a lovit banda fileului, după care a căzut în terenul sportivei noastr. La ultimul punct al game-ului, Lucic-Baroni a venit la fileu pentru vole, Simona a anticipat bine și a returnat, dar croata a urmărit bine și a făcut break-ul.

- 0-1: Lucic-Baroni continuă să controleze jocul când se află la serviciu și are momente în care pare de netrecut și lovește foarte puternic, atât cu reverul, cât mai ales cu dreapta. Croata avansează bine și la fileu și începe setul secund cu un game câștigat la 30.

- ora 16:23 - Setul secund începe cu Mirjana Lucic-Baroni la serviciu.

--------------------------

- Setul 1:

- 5-7: Simona Halep își pierde pentru a treia oară serviciul, iar Mirjana Lucic-Baroni câștigă primul set, după 44 de minute de joc. Românca a comis dublă greșeală la 15-30, oferindu-i două șanse de set adversarei. În următorul punct, sportiva noastră a trimis puțin afară atacul cu dreapta în diagonală și se vede condusă cu 0-1 la seturi.

- 5-6: Lucic-Baroni își face serviciul la 0 și revine la conducerea setului. Sportiva noastră va servi pentru a împinge primul act în tie-break.

- 5-5: Simona Halep se apără excelent și își obligă adversara să comită erori. Românca egalează după un game câștigat la 15.

- 4-5: Un nou răspuns de veritabilă campioană a Simonei Halep, care, sub presiunea pierderii setului, face re-break la 0 și va servi pentru 5-5. Românca a cerut intervenția medicului, pentru o problemă la unul dintre degetele mâinii drepte.

- 3-5: Încă un break făcut de croată. Simona Halep a făcut dublă greșeală la 0-15. A urmat două drepte câștigătoare ale croatei, care a trimis în fileu prima minge de break. A doua șansă de break a fost anulată de sportiva noastră cu un serviciu bun în exterior, continuat cu un vole câștigător de la fileu. Lucic-Baroni a anulat o șansă de 4-4 a Simonei Halep, după un schimb de 16 mingi, pe care l-a construit și la finalizat foarte frumos. Românca i-a făcut cadou adversarei a treia șansă de break, trimițând în fileu, iar Lucic-Baroni nu a mai iertat și a încheiat punctu cu un nou retur superb trimis cu dreapta. Croata va servi pentru set.

- 3-4: Mirjana Lucic-Baroni câștigă primul game alb al partidei și revine la conducerea setului.

- 3-3: Simona Halep egalează situația la jumătatea primului set, după un game în care a în timpul unui punct jucat în debut, riscând o accidentare serioasă la glezna dreaptă. Din fericire, nu a fost nimic grav, iar românca s-a ridicat și a continuat partida. Simona Halep face tot mai puține erori și îți obligă adversara să greșească, în vreme ce Lucic-Baroni este foarte periculoasă când lovește cu dreapta din interiorul terenului.

- 2-3: Simona Halep răspunde în stil de mare campioană și face re-break la 15, într-un game în care croata a trimis al doilea ace din meci, dar a comis și o dublă greșeală.

- 1-3: Croata joacă foarte agresiv și face primul break al meciului. Lucic-Baroni a returnat câștigător două mingi jucate cu serviciul 2 de Simona Halep, atât cu dreapta, cât și cu reverul și a concretizat prima din cele două șanse de break avute.

- 1-2: Mirjana Lucic-Baroni revine la conducerea setului, după un game în care sportiva noastră a avut 30-15 pe serviciul advers, grație unui retur foarte bun. Simona a greșit însă următorul retur și i-a permis adversarei să egaleze. Croata a revenit în avantaj cu un ace izbutit cu serviciul doi și a închis punctul la avantaj, după un schimb de mingi intens, în care a reușit lovituri extrem de solide.

- 1-1: Simona Halep a fost condusă cu 0-30, dar a reușit să revină grație serviciilor bune și a făcut patru puncte consecutive, egalând situația în debutul setului. Românca pare că are nevoie de câteva game-uri de acomodare, în timp ce croata nu pare dispusă să stea prea mult la discuții și lovește puternic spre terenul advers fiecare minge.

- 0-1: Lucic-Baroni a început bine pe propriul serviciu și a câștigat primul game al partidei la 15, după ce a condus cu 40-0. Românca a făcut singurul punct ajutată de banda fileului.

- ora 15:36 - A început meciul Simona Halep - Mirjana Lucic-Baroni. Croata servește prima.

--------------------------

- ora 15:29 - Simona Halep și-a făcut apariția pe Arena Suzanne - Langlen, în aplauzele publicului.

- ora 15:13 - Partida dintre Roger Federer și Marcel Granollers s-a încheiat cu victoria elvețianului, scor 6-2, 7-6 (1), 6-3, astfel că meciul dintre Simona Halep și Mirjana Lucic-Baroni va începe în câteva minute.

--------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Locul 3 mondial și a treia favorită de la Roland Garros, Simona Halep, o va întâlni în turul 2 de pe zgura franceză pe croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 70 WTA). Meciul se va juca miercuri și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Partida dintre Simona Halep și Mirjana Lucic-Baroni va fi a treia a zilei pe Arena Suzanne - Langlen, după duelurile Samantha Stosur - Amandine Hesse și Marcel Granollers - Roger Federer și ar urma să înceapă în jurul orei 16:00. DCNews va transmite în format Live Text meciul Simona Halep - Mirjana Lucic-Baroni.

Citește și: Veste excelentă pentru Simona Halep la Roland Garros


SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep are de luat o revanşă în faţa croatei de 33 de ani, care a eliminat-o anul trecut în turul 3 de la US Open, în singurul lor duel direct de până acum. La New York, româncă era a doua favorită, în timp ce Mirjana Lucic-Baroni venea din calificări. Cu toate acestea, sportiva noastră a pierdut în două seturi, scor 6-7, 2-6.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Mirjana Lucic-Baroni are în palmares o semifinală la Wimbledon, în 1999, şi trei titluri WTA, dar din 2004 până în 2009 a avut doar câteva prezenţe în meciuri oficiale, din cazua unor probleme de familie.

Vezi și: Halep își va întâlni coșmarul la Roland Garros! Ce spune de meci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel