SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI, în TURUL 2 de la ROLAND GARROS 2015

Foto: rolandgarros.com
Foto: rolandgarros.com

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep s-a calificat duminică în turul 2 de la Roland Garros 2015, unde va da peste coșmarul său de la US Open 2014, croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 70 WTA). Românca a vorbit despre meciul pe care îl va juca pentru turul 3 de la Paris, dar și despre eșecul suferit la Grand Slam-ul american în fața viitoarei adversare.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Simona Halep are de luat o revanşă în faţa croatei de 33 de ani, care a eliminat-o anul trecut în turul 3 de la US Open, în singurul lor duel direct de până acum. La New York, româncă era a doua favorită, în timp ce Mirjana Lucic-Baroni venea din calificări. Cu toate acestea, sportiva noastră a pierdut în două seturi, scor 6-7, 2-6.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Mirjana Lucic-Baroni are în palmares o semifinală la Wimbledon, în 1999, şi trei titluri WTA, dar din 2004 până în 2009 a avut doar câteva prezenţe în meciuri oficiale, din cazua unor probleme de familie, scrie digisport.ro.

Vezi și: Dăm asaltul la Paris! Patru românce joacă azi la Roland Garros

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. "N-am amintiri bune, n-am jucat tenisul meu obișnuit, am fost blocată. Acum însă mă simt mult mai bine, am șansa mea, e un alt meci, altă zi, voi vorbi cu echipa mea și voi vedea cum trebuie să joc. Poate voi viziona din nou meciul”, a declarat Simona Halep în perspectiva partidei din turul secund de la Paris, cu Mirjana Lucic-Baroni.

SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI. Românca a vorbit și despre eșecul suferit în fața croatei anul trecut la US Open: "Atunci am fost dominată de emoții, aveam brațul blocat, dar și ea a jucat foarte bine, în special cu forehandul, și a căpătat multă încredere după ce a câștigat primul set", și-a amintit Simona Halep, citată de gsp.ro.

Citește și: Veste proastă primită de Simona Halep la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel