Simona Halep câștigă încă o sumă importantă. BONUS de la WTA

Simona Halep este pe cale să câștige încă un milion de euro, datorită participării la turnee de categorie remier Mandatory. Bonusuri sunt acordate și pentru participara la turneele din celelalate categorii. 

WTA (Asociația de Tenis Feminin) acordă bonusuri jucătoarelor din Top 10 care evoluează la toate cele patru turnee de categorie Premier Mandatory. Acestea sunt Indian Wells, Miami, Madrid și Beijing. Indiferent de numărul de meciuri jucate, ea își va asigura bonusul de 450.000 de dolari doar dacă participă la aceste turnee.

În continuare, un al doilea bonus de 450.000 de dolari va mai încasa jucătoarea noastră dacă va bifa patru turnee de categorie Premier 5.

550.000 de dolari va încasa Simona Halep dacă va juca la cinci turnee Premier. Doar prezentându-se la cele patru turnee Premier Mandatory și la cele cinci turnee Premier 5, Halep ar putea primi în total un bonus de un milion de dolari. Bonusurile sunt acordate în funcție de poziția ocupată la finalul sezonului, relatează digisport.

Bonusurile încasate până în prezent 

Dacă la finalul anului 2015, când a terminat pe locul 2, Halep a încasat 700.000 de dolari, în 2016 a primit 450.000 de dolari, dat fiind locul 4 pe care l-a ocupat. Anul trecut a încasat 900.000 de dolari de la WTA și a ocupat locul 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel