Sfatul lui Gigi Becali pentru Simona Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Numeroase persoane publice, din lumea sportului și nu numai, au comentat decizia drastică primită de Halep

Finanțatorul FCSB Gigi Becali a făcut mai multe comentarii miercuri cu privire la acest aspect.

'La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate. Simona, ce? Are bani, milioane de euro…Nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace.', a spus Becali, la PRO TV.

'A făcut bani. Să se liniștească!'

'A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă. Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?', a mai spus Gigi Becali.

Citește și - Prima reacție a Simonei Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj / update

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va face apel împotriva suspendării sale pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat fostul lider mondial, marţi.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a declarat, marţi, şocată şi dezamăgită de decizia tribunalului independent care a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, despre care a spus că refuză să o accepte.

Azi, un tribunal independent sub Programul Antidoping din Tenis a anunţat o tentativă de decizie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai dificil meci din viaţa mea şi, din nefericire, lupta continuă. Mi-am dedicat viaţa frumosului joc de tenis. Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru şi mă mândresc cu faptul că nu am luat niciodată, cu bună ştiinţă sau nu, o substanţă interzisă. Refuz să accept decizia lor de suspendare pe patru ani. Într-un raport de 126 de pagini, tribunalul a găsit că mă fac vinovată de ambele acuzaţii formulate de Agenţia pentru Integritatea Tenisului (ITIA) - un test pozitiv la o mostră de urină prelevată în timpul competiţiei şi o încălcare a Programului Paşaportului Biologic Sportiv.

Reprezentanţii mei şi cu mine am prezentat tribunalului dovezi convingătoare în apărarea mea, inclusiv numeroase întrebări legitime privind concluziile legate de testele din paşaportul meu biologic (ABP). Deşi sunt recunoscătoare că am un verdict după numeroase amânări nefondate şi sentimentul că trăiesc într-un purgatoriu de un an, sunt în acelaşi timp şocată şi dezamăgită de decizie, a scris Halep într-un comunicat publicat pe Instagram. Vezi continuarea aici!

Citește și - Halep, suspendată 4 ani. Ilie Năstase: Dacă era americancă nu îi dădea nimeni pedeapsa asta

Citește și - Fostul soț al Simonei Halep, reacție după suspendare: Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel