Sezonul toamnă-iarnă 2022. Maurice Munteanu: E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută

foto Instagram Maurice Munteanu
foto Instagram Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a vorbit despre tendințele în modă în sezonul toamnă-iarnă 2022.

Maurice Munteanu, unul dintre jurații de la „Bravo, ai stil”, a dezvăluit ce piesă vestimentară nu ar trebui să ne lipsească din garderobă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Maurice Munteanu a fost invitatul Alexandrei Ungureanu la emisiunea „Duet cu Alexandra”. Printre altele, acesta a vorbit și despre piesele vestimentare care se poartă sezonul acesta.

„Hainele din blană sintetică, și aici mă refer la volumele super glamour, genul de haine cum erau capele de vulpe din anii ’40 sau hainele până în pământ cu umeri foarte anii ’80, sunt un must have sezonul acesta. E genul de piesă care poate instantaneu să schimbe orice ținută. Închipuie-ți că-ți pui un tricou alb, o pereche de jeans și o haină de genul acesta și nu îți mai trebuie nimic”, a zis Maurice Munteanu. „Obții o chestie de super impact cu un styling minimal, format din două, trei piese”, a mai spus Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a renunțat la zahăr, făinoase și prăjeli

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile” a spus designerul. El a continuat: „Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap.”

Citește și...

Tunsorile, culorile și machiajul la modă în anul 2023. Bob drept, păr lung cu breton retro

Apar tendințele în materie de tunsori și machiaj pentru anul 2023.

Hairstylistul Adrian Perjovschi și make-up artistul Madalina Petcu au vorbit despre tunsorile, culorile și machiajul la modă în anul 2023.

Culoarea anului 2023 va fi digital lavanda, un lila discret, „care nu cade în ridicol”. În ceea ce privește tunsorile pentru noul an, Adrian Perjovschi dezvăluie că există o gamă largă de tendințe pentru toate gusturile: tunsori pixie, bob drept, părul lung cu breton retro sau drept.

Pe partea de frumusețe, make-up artistul Madalina Petcu a spus, la emisiunea „Vorbește lumea”, că anul 2023 aduce în prim plan linia de tuș grafică, care poate fi folosită într-o serie vastă de modele după placul și imaginația fiecăruia.

 

Citește și...

Zile libere. În 2023, sunt 15 sărbători legale

În 2023, sunt 15 sărbători legale.

Zile libere în 2023 sunt:

1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou

24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române

14 aprilie — Vinerea Mare

16 -17 aprilie — Paște ortodox

1 mai — Ziua Muncii

1 iunie — Ziua Copilului

4 iunie (duminică) - Rusalii

5 iunie (luni) — A doua zi de Rusalii

15 august — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie — Sfântul Andrei

1 decembrie — Ziua Națională a României

25 decembrie, 26 decembrie - Crăciunul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel