EXCLUSIV  Aurelian Temișan, în rolul de tată :”Așa ne-a fost scris!”

Carismaticul jurat al emisiunii “Te cunosc de undeva”, Aurelian Temișan, este mândru nevoie mare de fiica sa, Dora. 

Și-a dorit și a așteptat ceva până a intrat în rolul de tătic, dar a meritat fiecare clipă! Nu este încă târziu ca familia artistului și a actriței Monica Davidescu să se mărească! Când și dacă mai este posibil acest lucru, aflăm imediat, în a doua parte a interviului cu Temișan pentru DC News!

- Cum e Dora? Vă moștenește talentul artistic?

Deocamdată ea are toate elementele necesare unui viitor artist, vocea și ritmul și urechea sunt testate de mine, fără să știe ea că am făcut asta. Nu ai cum să nu auzi un copil când imită pe cineva, când cântă după un artist cunoscut, că așa facem toți, deci nu a trebuit să dea vreun test mare, dar se pare că trage mai mult spre actorie. Dora este acum într-o trupă de teatru, la școala Acting Dream Academy, unde Monica și predă și nu e în această trupă doar pentru că Monica e profesoară, ci pentru că și-a dorit să între în trupa asta, Monica luând-o cu ea la orele de actorie, neavând cu cine să o lase pe perioada orelor de curs. A venit într-o zi acasă de la repetiții și a zis "Mama, vreau și eu în trupa de teatru!". E cea mai mică din trupă dar joacă deja într-un spectacol, care se numește "Departe de casă", un spectacol scris în totalitate de Eduard Jighirgiu și Adriana Jighirgiu, care poate nu întâmplător sunt finii noștri și care au deschis această școală de canto-actorie benefică celor care au potențial în acest sens.

(oar_w460) 

- Cum o vezi pe Dora peste câțiva ani?

Peste câțiva ani îmi doresc să o văd fericită și împlinită și să facă ce își dorește să facă. Nu îmi pun bazele că va urma meseria mea sau a Monicăi, dar nu se știe, poate va rămâne în domeniu făcând un instrument, poate va alege o cu totul altă meserie, deocamdată îi dezvoltăm aptitudinile și e normal să fie așa, pentru a trece prin cât mai multe, să îți poți da seama care e culoarul care îi place. Face și volei la școală, mai face înot din când în când și cred că toate nu-i pot face decât bine. 

- Ce a luat de la tine, ce a luat de la mama ei?

De la mine a luat asemănarea fizică foarte mult, pigmentul pielii, se bronzează imediat, și când se enervează sau se supără mă uit la ea și parcă o văd pe sora mea, care e mai mare cu 3 ani și jumătate decât mine, dar nu ai cum să nu îi reții figura, ba mai mult, Dora are momente când are o grimasă și o anumită față pe care atunci când o are seamănă perfect cu mama. De la Monica, deocamdată chiar Monica spune că nu prea are nimic de la ea:) Copiii se schimbă, sunt convins! Să ia grația Monicăi, eleganța, are multe de luat de la Monica.

(oar_w460)

- Tu și Monica vă mai doriți copii sau crezi că e prea târziu pentru asta acum?

Nu știu cât de târziu ar putea fi, există cazuri…Dacă de Sus e liber, înseamnă că vom mai avea, dacă nu…Probabil că așa ne-a fost scris, să avem unul și să avem grijă de el, mai mult nu pot să spun...

- Care este regretul tău cel mai mare?

Am un regret și este legat de părinții mei. Îmi pare rău că nu îi urmăresc evoluția Dorei și nu se bucură de ea, în primul rând, ca nepoată, așa cum se bucurau bunicii de mine, de sora mea și cum se bucură în general un bunic și o bunică! Dar e regretul meu și mai bine decât mine nu cred că îl poate înțelege decât cineva care trece prin aceeași stare.

- Are secrete, Temișan?

Orice om are secretele lui, unele fac parte din mister, altele  sunt doar de a proteja... 

- Dar vicii?

Nu! Nu fumez, nu beau, nu frecventez jocurile de noroc, nu am nicio patimă de genul ăsta, sunt un om puțin prea normal pentru lumea asta, întoarsă pe dos, cam din toate punctele de vedere.

- Ce nu te vezi făcând niciodată?

Intrând cu forța la cineva ca să demonstrez că am un anumit talent. Aici, probabil am avut de pierdut în viață, când alții erau dați pe ușă afară și intrau pe geam, și obțineau sau, mă rog, se foloseau de insistență, eu am tăcut, am stat în banca mea și am zis că va veni o vreme când voi avea posibilitatea să spun tot ce am de spus, artistic, uman, fără să trebuiască să mă laud verbal.

 (oar_w460)

- Care a fost cel mai greu rol din viața ta?

La vremea când făceam muzicalul “Chicago”, credeam că acela e. Cel mai greu rol pe care îl joc însă, e vorba de un rol de teatru, este în piesa "Încurcătură la nivel înalt" care vine după “Boeing-Boeing”, pe care deja îl jucăm de doi ani la momentul premierei "Încurcăturii"… E un rol care mă solicită foarte mult ca atitudine, ca schimbări de stare, ca tempouri, ca tot...Dacă te referi la rolul de tătic, nu mi-e greu, și abia așteptam să-l încerc.

(oar_w460)

- Ce așteptări ai de la tine de acum încolo?

În primul rând ce dorințe! Îmi doresc foarte mult să rămân la fel de echilibrat ca și până acum, să fiu limpede la minte, să am coloană vertebrală dreaptă și la propriu și la figurat pentru că sunt activ și în echipa Națională de fotbal a artiștilor ca și portar:))) și să îmi bucur, în primul rând, familia, cu tot ceea ce fac, după care pe cei care cred în mine și care nu fac neapărat parte din familie.

- Care este plăcerea ta vinovată?

Dacă ar fi să stau 10-12 ore la masaj, aș sta liniștit, nu vorbesc despre masajul medical, mă refer la cel de relaxare. Este cea mai mare plăcere pe care o am și dacă se lasă și cu reflexo...iuhuuu. Asta ar putea fi o plăcere vinovată, să nu mă ridici, jumătate de zi, de pe masa de masaj.

 

Citiți aici prima parte a interviului cu Temișan pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel