Scandal după finala Chefi la Cuțite. Ștefan Borleanu, atac la adresa lui Florin Dumitrescu: Cel mai frustrat

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Finala Chefi la Cuțite sezonul 9 i-a nemulțumit pe mulți. 

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite și premiul de 30.000 de euro. După 9 sezoane, Narcisa este prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf DIVORȚEAZĂ. Anunțul oficial după 13 ani de căsnicie

Scandal după finala Chefi la Cuțite

Faptul că Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite i-a dezamăgit profund pe mulți dintre colegii săi, bucătari cu experiență sau concurenți care au primit din partea chefilor cuțitele de aur. Principalele nemulțumiri au venit din partea echipei albastre, echipa lui Chef Florin Dumitrescu. 

Mai exact, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a fost dezamăgit că nu a ajuns în Marea Finală și după ce a provocat un adevărat conflict între Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, prin faptul că i-a făcut meniul Elenei și l-a lăsat pe Cătălin, acesta a avut de obiectat și după ce Narcisa a fost desemnată câștigătoare. El consideră că Narcisa nu ar fi meritat să plece cu premiul acasă.

În plus, după ce Gina Pistol a strigat câștigptorul, mai mulți concurenți l-au felicitat, de fapt, pe Alex Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și omul de bază în echipa pe care și-a format-o Narcisa pentru a găti în finală, dar și cel care a ajutat-o de mai multe ori în confruntări.

"N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9", a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu, mesaj acid pentru Ștefan

Văzânt cât de afectat este Ștefan de deznodământul finalei, Florin Dumitrescu a încercat să-i ridice moralul lui Ștefan Borleanu, spunându-i să nu mai judece greșit.

"Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată", a spus Florin Dumitrescu.

Ștefan, replică pentru Florin Dumitrescu

Ștefan Borleanu nu s-a oprit aici și a publicat și pe rețelele de socializare un mesaj pentru Florin Dumitrescu. 

"Îmi pare rau să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show.

Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste. Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sa evoluam, să ne ajutăm de tehnologie. Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine!

Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt! Felicitări Cătăllin Amarandei, Alex Bădițoaia, Florin Revesz, Riki Watanabe, Valentina Ioniță, Keed! Am mai multe de demonstrat în afara acestui show!", a scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

Chef Cătălin Scărlătescu, prima reacție după victoria Narcisei

"Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta. Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor!

Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut!

Si ca un ultim cuvânt…nu subestimati pe nimeni.
Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie!", a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina de Instagram. 

Narcisa Birjaru, prima reacție

Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu au luptat în Marea Finală pentru marele premiu.

"Am onoarea să fiu prima femeie care câștigă acest premiu frumos. Nu uitați băieți că dacă voi dominați, uneori femeile știu să gătească mai bine", a spus Narcisa după ce a fost desemnată câștigătoare.

Cine este Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru i-a impresionat pe cei trei chefi încă din preselecții, iar povestea sa este impresionantă. Mai mult, pe lângă talentul culinar, Narcisa s-a remarcat cu glumele sale și cu istorisirile despre viața ei.

"Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit.

Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani", așa s-a prezentat Narcisa în momentul în care a pășit în platoul Chefi la Cuțite pentru prima dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel