Narcisa Birjaru a CÂȘTIGAT Chefi la Cuțite 2021. Cine e PRIMA femeie câștigătoare a show-ului culinar

Show-ul Chefi la Cuțite și-a ales câștigătorul. 

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite și premiul de 30.000 de euro. După 9 sezoane, Narcisa este prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite.

"E o surpriză foarte interesantă. Nu mă așteptam și mă bucur foarte tare. Narcisa i-a învățat pe toți o lecție", a spus Florin Dumitrescu.

"Vine ca un nod în gât. Sunt foarte dezamăgit", a spus Cătălin, finalistul Chefi la Cuțite. 

"Am onoarea să fiu prima femeie care câștigă acest premiu frumos. Nu uitați băieți că dacă voi dominați, uneori femeile știu să gătească mai bine", a spus Narcisa. 

"Narcisa a pornit cu zero șanse, toți au discreditat-o. Am spus: Cum să câștige asta?", a spu Cătălin Scărlătescu.

Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu au luptat în Marea Finală pentru marele premiu.

UPDATE 1: Cei trei finaliști și-au ales echipele. Deși chef Bontea și Elena s-au bătut pentru Ștefan, din echipa lui chef Dumitrescu, Cătălin a făcut prima alegere, așa că l-a luat pe Ștefan de partea lui.

UPDATE 2: Victorina a fost aleasă de Narcisa, lucru care a surprins-o pe Elena. Momentul s-a lăsat cu lacrimi pentru Victorina, care a fost dezamăgită că echipa ei nu a ales-o.

Cine este Narcisa Birjaru, dată câștigătoare pe Internet

Deși finala încă nu s-a jucat și trei concurenți luptă pentru marele premiu, au început deja zvonurile despre marele câștigător al sezonului. Astfel, potrivit informațiilor apărute pe Internet, Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu ar fi câștigătoarea. 

Narcisa Birjaru i-a impresionat pe cei trei chefi încă din preselecții, iar povestea sa este impresionantă. Mai mult, pe lângă talentul culinar, Narcisa s-a remarcat cu glumele sale și cu istorisirile despre viața ei.

"Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit.

Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani", așa s-a prezentat Narcisa în momentul în care a pășit în platoul Chefi la Cuțite pentru prima dată.

Gelu Duminică, replică în urma zvonurilor

"O fata de etnie roma a câștigat un concurs de gătit televizat.

Pe paginile oficiale ale emisiunii, precum și pe cele ale celor 3 chefi bucătari-jurați, s-a dezlănțuit rasismul. Mii de comentarii în care fata respectiva este făcută în toate felurile, inclusiv este acuzata "ca e furat retetele".

Va rog sa cititi comentariile (sunt mii), si sa va gândiți, pentru o secunda, ca sunteți în papucii Narcisei. Ai muncit, ai tras de tine, te-ai bătut cu toate greutățile vieții, ai fost cuminte, te-ai parfumat, nu ai deranjat pe cineva și ai demonstrat ca ești buna. Cu toate acestea, ești făcută terci pentru ca ești de etnie roma.
Si spuneti-mi după aceea ca în România nu există rasism.

Pentru mine, Narcisa este o învingătoare, indiferent ce. Faptul ca e de etnie roma, este doar un plus!

PS: ca tot vad ca mi se spune ca fac spoiler: informația cu câștigătorul e publica, pe surse, de vreo doua săptămâni.", a scris Gelu Duminică.

Florin Dumitrescu, reacție în urma zvonurilor

Chef Florin Dumitrescu a avut prima reacție în urma zvonurilor despre Narcisa și a spus totul despre ceea ce se întâmplă în finală.

Juratul emisiunii de la Antena 1 i-a rugat pe telespectatori să se uite la finală, ce va fi difuzată în două părți, pe 14 și 15 iunie, pentru a înțelege totul.

"Înainte să trageți concluzii… regie, stai, cum îi mai zicea, conspirații și alte lucruri de genul acesta au cuprins platoul Chefi la Cuțite priviți foarte atent semifinala și finala. O să înțelegeți foarte multe lucruri. La proba de tocăniță Keed a avut cea mai bună farfurie. Cea mai bine votată. I close my case", a spus Florin Dumitrescu pe Instastory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel