Ruby a stat O LUNĂ în Republica Dominicană. Ce a făcut artista acolo

Sursă foto: Facebook - Ruby
Sursă foto: Facebook - Ruby

Ar fi visul oricărei persoane să petreacă un timp îndelungat într-o destinație exotică. Exact asa a făcut și cântăreața Ruby, dezvăluind că nu s-a relaxat complet, muncind pe perioada sejurului. 

La începutul săptămânii, Ruby a participat la o gală fastuoasă din București, unde a avut ocazia să vorbească despre vacanța sa din Republica Dominicană 

Multe persoane au crezut că artista se ascunde în spatele unei măști din emisiunea Masked Singer, de la ProTV. 

„Au crezut mulţi oameni că eu sunt la Masked Singer. Cred că ar fi fost drăguţ, dar dacă nu a fost să fie, înseamnă că nu a fost pentru mine. Dar nu ştiu ce rezervă viitorul. Eu nu am exclusivitate cu nimeni şi sunt bucuroasă că toată lumea mă invită”, a declarat Ruby pentru Click!.

Ce a făcut astista în Dominicană

 „Am filmat cinci clipuri în Republica Dominicană, am stat aproape toată luna acolo. Am trei deja montate”, a mai spus Ruby. 

„Îmi lipseşte energia de la concerte şi toată bucuria, toată emoţia, toată adrenalina. Dar m-am ţinut ocupată. Au fost puţine momentele în care am avut timp să mă odihnesc”, a mai recunoscut Ruby.

Vacanțele nu sunt o regulă pentru cântăreață, așa că aceasta profită de vacanțele prietenilor, în care se strecoară pentru a profita de momente de relaxare.   

„Vacanţe nu prea îmi planific, mă strecor prin programul prietenilor, când mă sună şi mă întreabă dacă am chef să merg undeva. Când sunt mai spontană, zic „Da”, cum s-a întâmplat şi la Disneyland acum”, a zis Ruby.

Ioana Ginghină a dat de bucluc în vacanță

Ioana Ginghină, una dintre actrițele celebrului serial ”Adela”, a plecat în vacanță în Dubai. Vedeta susține că și-a îndeplinit un vis și, deși nu a vizitat foarte multe locuri, susține că parcă s-a aflat într-o altă lume. 

”Fiecare dintre noi avem un wish list, iar Dubai se afla pe lista mea de dorințe, dar fiind foarte prinsă cu filmările serialului ”Adela”, dar și cu numeroase proiecte în perioada lui septembrie, nu am putut călători exact pe 21 septembrie, de ziua mea, ci abia acum, la o lună distanță”, a scris vedeta pe Facebook.

Pentru câteva zile, frumoasa actrița a vizitat Expo 2020 Dubai, deșertul unde a avut parte de adrenalină și de lacrimi, nou inaugurata Ain Dubai, celebra Dubai Frame, Old Dubai cu ale sale bazaruri și multe alte locuri din fascinantul Emirat. 

Citește aici mai multe: Prin ce a trecut Ioana Ginghină, celebra actriță din serialul ”Adela”, în vacanță: ”Parcă eram pe altă planetă!”

Delia, o împătimită a vacanțelor

Delia se afla în februarie în vacanță în Dubai și își ține fanii permanent la curent cu tot ce face și cu ce vede în călătoriile ei. La 39 de ani, Delia nu-și arată vârsta și face tot ce vrea, fără să-i pese de reacțiile negative ale oamenilor. 

Artista s-a pozat dezbrăcată în baie, în duș, în timp ce se relaxează în vacanța luxoasă, iar imaginea i-a surprins pe urmăritorii ei. Cu toate acestea, Delia a avut grijă să nu arate mai multe decât trebuie și și-a acoperit corpul cu spumă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel