RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ probă cântar. Rezultat

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ. Ronald Gavril a trecut cântarul oficial dinaintea meciului cu americanul David Benavidez.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ. Boxerul român Ronald Gavril se bate duminică dimineața, de la ora 06.00, pentru titlul mondial în versiunea WBC la categoria semijlocie cu americanul David Benavidez.

"Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic... Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută, a declarat Ronald The Thrill Gavril în presa americană.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ

Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (...) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa.

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ. Sportivul român poate să-și ia revanșa după ce, la începutul lunii septembrie 2017, a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

[citeste si]

RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ. David Benavidez a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel