Rona Hartner, despre starea de sănătate înrăutățită: ''Era pericol să mor în avion''

Rona Hartner
Rona Hartner

După ce starea de sănătate a Ronei Hartner se complicase, artista a oferit noi informații despre perioada prin care trece și a vorbit despre cum se simte după embolia pulmonară.

Rona Hartner a vorbit la "Răi Da' Buni" de la Antena Stars despre embolia pulmonară pe care a făcut-o și despre riscurile la care s-ar fi supus dacă se întorcea în România pentru concertul din această perioadă.

"Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săptămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin", a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Vezi și: Rona Hartner, mesaj din spital: Vă rog să vă rugați pentru mine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel