Rona Hartner, mesaj din spital: Vă rog să vă rugați pentru mine

Rona Hartner
Rona Hartner

Rona Hartner roagă toți internauții să se roage pentru sănătatea sa după ce în urma ședințelor de chimioterapie are reacții adverse.

Din păcate, starea de sănătate a Ronei Hartner nu se îmbunătăţeşte. Deși a început tratamentele cu citostatice, artista a dezvăluit că nu se simte deloc bine, suferind nişte reacţii adverse care au tulburat-o.

"Iarăşi vă spun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi... E clar... chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu", a declarat artista.

Rona Hartner a fost diagnisticată cu cancer de colon în urmă cu câteva luni, iar în urmă cu puțin timp i-a fost descoperită şi o embolie pulmonară.

Vezi și: Rona Hartner, cancer. Vedeta, mesaj de la biserică: Să fie un semn...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel