România, favorită la Miss International! Ada-Maria Ileana, numită de jurnaliști „Miss Inteligența”

România, favorită la Miss International. Ada-Maria Ileana, numită de jurnaliști  Miss Inteligența. Sursa foto: Remus Nicolaescu
România, favorită la Miss International. Ada-Maria Ileana, numită de jurnaliști Miss Inteligența. Sursa foto: Remus Nicolaescu

Reprezentanta României la Miss International 2022, Ada-Maria Ileana, este cotată foarte bine de experții în concusuri de frumusețe. 

Miss International este unul dintre cele 3 mari și prestigioase concursuri de frumusețe din lume (alături de Miss World și Miss Universe). Se află la a 60-a ediție și este urmărit de milioane de fani din jurul lumii.

Participantele la finală promovează, cu această ocazie, și imaginea turistică a țării lor. Contează mult activitățile susținute de candidate de-a lungul timpului, precum acte caritabile, proiecte culturale sau organizare de evenimente. Pe de altă parte, finala Miss International este cea mai importantă competiție de Miss din acest an la care participă România.

Ada-Maria Ileana urmează să reprezinte România la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia. Ada are 25 de ani, este din București și este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada și-a dedicat atenția și timpul promovării culturii românești. Mai mult, ea a organizat o serie de proiecte de succes, printre care amintim prezentarea de modă „Împreună pentru fete și femei” și „Romania goes International” - prima vizită a Miss International în România.

Cum arată fata care ar putea aduce prima mare coroană pentru România?

Într-o rochie sclipitoare, marca Divine Dress, Ada strălucește în pozele oficiale de pe site-ul Miss International. Frumusețea ei este pusă în valoare printr-un machiaj natural și are un zâmbet contagios!

Frumoasa noastră reprezentantă la Miss International cântă de la vârsta de 3 ani. Ada a postat pe rețelele de socializare un video cu ea cântând. Acesta nu este doar un hobby, căci ea cântă de când era mică. Profesoară de canto i-a fost chiar Ozana Barabancea. Nu e de mirare că lumea o vede mare câștigătoare în decembrie, la Tokyo!

Vezi și:

Prima finalistă a unui concurs de frumusețe care concurează fără machiaj

O finalista a Miss Anglia a devenit prima regină a frumuseții care a concurat fără să poarte machiaj în istoria de aproape un secol a concursului.

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a avansat luni la semifinalele concursului după ce a optat pentru un aspect natural 100%. Acum, va concura în finala în octombrie pentru titlul suprem.

”Înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece simt că multe fete de diferite vârste poartă machiaj pentru că se simt presate să facă acest lucru”, a spus Raouf într-un interviu pentru ziarul Independent din Marea Britanie, potrivit CNN.

"Dacă cineva este fericit în propria piele, nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ unic", a adăugat ea.

Raouf a spus că, deși a început să se machieze de la o vârstă fragedă, a decis să evite tradiția pentru concurs.

"Nu am simțit niciodată că îndeplinesc standardele de frumusețe. Am acceptat recent că sunt frumoasă în propria mea piele și de aceea am decis să concurez fără machiaj", a explicat ea în interviu. 

Angie Beasley, directorul Miss England, a declarat vineri pentru CNN: ”Am introdus runda Bare Face Top Model în 2019, deoarece majoritatea concurenților au trimis imagini foarte editate purtând mult machiaj și am vrut să vedem persoana reală din spatele machiajului." Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel