ROLAND GARROS. Decizia de ultimă ora a Irinei Begu și a Monicăi Niculescu

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu de la Roland Garros 2016 chiar înainte de meciul din primul tur.


Motivul: Monica Niculescu a acuzat probleme medicale care au afectat-o la meciul cu Pauline Parmentier din primul tur al probei de simplu, scrie romaniatv.net.

Irina Begu si Monica Niculescu ar fi trebuit sa evolueze joi, de la ora 15:00, cu perechea formata din V. Diatchenko si G. Voskoboeva. Locul lor pe tabloul principal al probei de dublu a fost luat insa de Naomi Broady si Louisa Chirico. Daca ar fi castigat aceasta partida de dublu, Niculescu si Begu s-ar fi intalnit in turul doi cu surorile Serena si Venus Williams.

"Am bătut mingea 30 de minute înaintea meciului şi am înţepenit. N-am mai putut să mă mişc, n-am mai putut să ridic telefonul, n-am mai putut să-mi schimb tricoul. Bineînţeles că am jucat pe antiinflamatoare. Îmi era frică la fiecare punct să nu mă blochez din nou. Sunt foarte fericită că am putut să joc, nu mi-aş fi imaginat", a spus Monica Niuclescu după meciul cu Pauline Parmentier.

Irina Begu va continua in proba de simplu, vineri, cand o va intalni pe nemtoaica Annika Beck, in turul trei. Monica Niculescu a fost eliminata de la Roland Garros inca din primul tur.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel