Rodica Popescu Bitănescu, ironii de senzație. Prințul Charles, luat la mișto de Regină: De ce nu a luat Camilla COVID de la el

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a intrat în rolul Reginei Elisabeta și a făcut un număr genial de roast la iUmor. Ce a putut spune despre Prințul Charles și Camilla, razi cu lacrimi.

"Eu l-am învățat pe băiețelul meu, Charles, că-i fac toate poftele. De mic i-am spus: Charles, fiule, eu îți fac toate poftele când ești mic, și Camilla îți face toate poftele când ești mare.

Charles, acum, să știți că așteaptă să fie Rege. Eu am impresia și presimt că o să mai aștepte. Eu am vrut să-i dau să conducă Scoția, dar el a vrut toată Marea Britanie. 

Mă rog, săracul, a avut COVID. Iubita lui, Camilla, nu a luat. Am înțeles că la cai nu se ia!", a fost unele dintre glumele Rodicăi Popescu Bitănescu.

Bianca Drăgușanu, imagini necenzurate după ce și-a operat nasul. Cum arată, de fapt, fără filtre și fără editare

Mesaj acid la adresa românilor

"Să știți că viața este frumoasă, dar trece. E ca un joc de șah. De exemplu, englezii la șah au Regina care nu moare niciodată. Americanilor le lipsesc 2 turnuri și la români, la șah, au nebunii", a mai spus actrița.

"Castelul Peleș a fost primul castel din Europa luminat cu curent electric. Tot voi însă, îl aveți pe Prințul Paul, care nu este vreo lumină! Este unul dintre cei mai căutați oameni (n.r. aluzie la faptul că Prințul Paul este căutat internațional)", a fost comentariul ei acid.

Ion Dichiseanu, infectat cu o bacterie. Fiica lui, anunț, ce se întâmplă cu marele actor: S-a prăbușit. Dumnezeu a fost și e lângă el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel