Regina Elisabeta și-a pierdut răbdarea. Pedeapsă pentru Prințul Harry, după interviul cu Oprah

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Prințul Harry primește pedeapsa în urma interviului cu Oprah și plecarea din Familia Regală. 

Vezi și: Andreea Esca a BUBUIT Internetul. GLUMA cu Gerard Pique, val de reacții GENIALE: Shakira e cu tigaia după colț! / Îl vrei la Steaua?

Interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey a stârnit o mulțime de reacții și controverse și se pare că dezvăluirile făcute de ei nu au fost trecute cu vederea de Regina Elisabeta. 

Ei bine, la un an de la Megxit, de când ducii de Sussex au decis să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale și în urma interviului, Regina Elisabeta a luat decizia radicală, ce este interpretată ca fiind o pedeapsă pentru Prințul Harry. 

Temerile cu privire la Meghan și Harry s-au adeverit. O prietenă a ducesei dă un detaliu după interviul cu Oprah: Doamne, o să fie răi

Astfel, Regina îi va retrage nepotului său cele trei distincții miliare, inclusiv numirea de care era foarte mândru, cea de Căpitan General al Marinei Regale. 

Potrivit presei britanice, decizia ar urma să fie luată dacă acesta nu-și va mai îndeplini angajamentele regale. Totul vine după ce suverana le-a acordat celor doi duci o pauză de un an pentru a se întoarce, însă se pare că decizia lor de renunțare este definitivă, noua lor viața în California fiind o împlinire. 

Richard Palmer, corespondent regal, a transmis că Ducele și Ducesa de Sussex sunt mulțumiți cu noua lor viață, așa că Regina va redistribui titlurile lui Harry altor membri ai Familiei Regale. 

Este important de menționat faptul că titlurile sunt acordate de Regină și doar ea le poate retrage și redistribui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel