Temerile cu privire la Meghan și Harry s-au adeverit. O prietenă a ducesei dă un detaliu după interviul cu Oprah: Doamne, o să fie răi

Foto: Instagram/ sussexroyal
Foto: Instagram/ sussexroyal

O prietenă a lui Meghan Markle a reacționat în urma interviului cu Oprah.

Interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry în urmă cu doar câteva zile a ridicat Internetul și lumea în picioare. 

Dezvăluirile făcute de cei doi în emisiunea lui Oprah nu au fost o surpriză și pentru apropiații cuplului, care știau foarte bine cu ce se confrunta vedeta, odată cu intrarea în Familia Regală britanică. 

Ei bine, una dintre prietenele lui Meghan și copilărie, Simone Burns Dilley, a făcut o dezvăluire legată de căsătoria dintre cei doi duci de Sussex și susține că temerile pe care le-au avut apropiații ducesei au ajuns să se adeverească. 

Aceasta susține că era îngrijorată pentru actriță, înainte ca aceasta să se căsătorească cu Prințul Harry, iar motivele erau destul de bine întemeiate. 

"Eram toți fericiți pentru ea…dar, în același timp, eram îngrijorată. Era divorțată, este metisă. Mă gândeam, Doamne, o să fie foarte răi cu ea", a spus Simone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel