Regina Elisabeta, cadou neașteptat pentru Meghan și Harry. James Corden a izbucnit în râs: Nu mi-o pot imagina pe Regină dând comandă de așa ceva

Foto: Youtube / voa news
Foto: Youtube / voa news

Ce cadou neașteptat au primit Meghan și Harry de la Regina Elisabeta, înainte de interviul cu Oprah.

Vezi și: Jeremy Clarkson, atac la adresa lui Meghan Markle: O actriță nătângă va răpune monarhia. În cinci ani, Markle este gata

Declarațiile făcute de Meghan Markle și de Prințul Harry în cadrul interviului oferit lui Oprah Winfrey au scandalizat întreaga lume și a pus pe jar Casa Regală Britanică.

Chiar dacă nu au lansat niciun atac direct la niciunul dintre membrii familiei, dezvăluirile despre rasism au ridicat mari semne de întrebare, iar în ceea ce o privește pe Regină, se pare că plecarea lui Harry nu a lăsat relația dintre ei să se deterioreze.

Ei bine, cu puțin timp înainte de interviul oferit lui Oprah, Prințul Harry a apărut în emisiunea lui James Corden, unde a mărturisit că discută des, pe Zoom, cu ambii săi bunici, cu Regina Elisabeta și cu Philip.

Ce cadou le-a trimis Regina, înainte de interviu

Prințul Harry a povestit că de sărbători, Regina le-a trimis pentru Archie un aparat de vafe și a dezvăluit cum le pregătește Meghan în fiecare dimineață și cum fiul lor se trezește cu acestea în gând.

"Nu mi-o pot, pentru numele lui Dumnezeu, imagina pe Regină, dând comandă de un așa cadou, un aparat de vafe, ca să îl trimită. Nu mi-o pot imagina", a spus James Corden, amuzat.

"Nu pot nici măcar să comentez afirmația ta", a fost replica Prințului Harry.

Vezi și: Tora Vasilescu, replică FULMINANTĂ pentru vedete: Mă uit cu tristețe la televizor. Nu are lumea curaj să le spună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel