Reghecampf dezvăluie cum acționează Mircea Sandu în FRF

Antrenorul Stelei Laurențiu Reghecampf dezvăluie un gest incredibil făcut de președintele FRF Mircea Sandu: a dat ordin angajaţilor federaţiei să nu înregistreze un contract al unui jucător, depus de soţia sa, impresarul Anamaria Prodan.

[caption id="attachment_369718" align="alignleft" width="267"] foto: a1.ro[/caption]

"La ce dialog să mai fiu dispus, dacă soţia mea, după aceste incidente, vrea să înregistreze un contract al unui jucător şi i se spune că nu i se înregistrează contractul, pentru că este ordin de la Mircea Sandu? Ce naiba, e răutate. Nu mai vreau să intru în aceste discuţii, pentru că mi se pare prea mult. Mie îmi vine să râd, sincer.

Dacă nu eşti în cercul unor oameni, dacă nu faci ce ţi se spune, dacă ai alte idei, dacă ai rezultate şi nu eşti în cercul lor, eşti duşmanul lor. Cum putem noi creşte valoarea fotbalului românesc? Trebuie să ştii să vorbeşti cu cine trebuie, nu ai voie să spui nimic, trebuie să stai în banca ta, nu ai voie să ai personalitate, nu ai voie să faci rezultate, pentru că dacă faci rezultate ies unii sau alţii şi îţi dau în cap. De la dialog şi până la a ajunge să se urască oamenii sau să nu ai voie să mergi să înregistrezi un contract pentru că cineva a intrat în conflict cu anumiţi oameni din federaţie, mi se pare prea mult", a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel