Reghecampf, despre episodul Anamaria Prodan - Dan Alexa: Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Am suferit

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan / Laurențiu Reghcampf; captură video "La Măruță"
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto colaj: Instagram Anamaria Prodan / Laurențiu Reghcampf; captură video "La Măruță"

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre episodu despre presupusa infidelitate a fostei sale soții, Anamaria Prodan, amintind de episodul cu Dan Alexa.

”În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghe la cel mai nou podcast "Acasă la Măruță", care va fi difuzat pe Youtube duminică, 20 februarie, potrivit fanatik.ro.

”La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Ea zicea: "Sunt banii mamei". Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a continuat Reghecampf.

Vezi și: "Se duce direct la pușcărie". Anamaria Prodan, după declaraţiile lui Reghe despre Alexa: A fost convenabilă situaţia!

"E plină de ură, de răutate, de mojicie. O iubesc pe Corina"

"Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Sunt foarte fericit, o iubesc pe Corina, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru. Aș fi, probabil, cel mai fericit om din lume dacă și ea ar avea o relație, probabil atunci se va potoli. Băi, dar noroc am avut de femei. Dacă îmi aduc aminte și de Mariana… (n.r. – Mariana Pfeiffer, prima soție)”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

Vezi și: "I-a umilit copiii!". Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf: Este clar că ai probleme mari!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel