Reghecampf, aproape demis de la Al Hilal

Laurenţiu Reghecampf nu are viață ușoară la arabi.

Adus cu mare tam-tam în vară în Arabia Saudită, tehnicianul român a dezamăgit la cârma lui Al Hilal. În campionat este abia pe locul 4, cu şanse infime la titlu, fiind la 9 lungimi distanţă în spatele liderului, Al Nasr. Al Hilal a pierdut în acest sezon 14 puncte, cu unul mai puţin decât a pierdut în tot sezonul trecut Sami Al Jaber, legenda clubului, care a fost dat afară pentru a i se face loc lui Reghecampf, scrie ProSport.ro.

În plus, toate nemulţumirile şeicilor vin pe fondul faptului că principalul obiectiv al sezonului - cucerirea Ligii Campionilor Asiei - a fost ratat, Al Hilal pierzând finala disputată în faţa lui Western Sydney. Nu în ultimul rând, faptul că tehnicianul român s-a opus vânzării lui Mihai Pintilii, fotbalist cu un salariu foarte mare, care nu e pe placul conducerii, a creat un nou val de nemulţumiri în rândul oficialilor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf l-a învins pe Victor Pițurcă: Al Ittihad - Al Hilal 2-3, după prelungiri, în Cupa Prințului

Ca atare, potrivit Akhbaar24, Al Jazirh şi Al Watan vineri Reghecampf a fost chemat în "audienţă" la şeici care i-au propus rezilierea contractului. Din câte se pare fostul antrenor al Stelei nu s-ar opune variantei, dar cere să se respecte clauzele din contract, astfel încât să fie despăgubit cu o sumă cu foarte multe zerouri.

"Discuţiile au fost dure şi nu s-a ajuns la un acord între cele două părţi, care au opinii diferite. Conducerea clubului ia în calcul, ca opţiune, înlocuirea antrenorului, pentru a remedia ce se mai poate remedia, până la finalul sezonului", scriu sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel