Rednic: Sper ca jucătorii să se trezească, nimeni nu mai are răbdare

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să se trezească şi să câştige partida cu CFR Cluj de marţi, pentru că nimeni nu mai are răbdare în momentul de faţă la gruparea alb-roşie. 

"Rămân meciuri din ce în ce mai puţine şi noi nu prea adunăm puncte. Îmi doresc foarte mult să câştigăm mâine, ar fi bine şi ca moral pentru jucători, şi poate fi şi o revanşă după meciul din Cupă. Din moment ce aceşti jucători au ajuns la Dinamo înseamnă că au calităţi, dar mai trebuie şi ambiţie, şi orgoliu, şi respect faţă de ei înşişi. Mai sunt 4 etape, e timp să demonstreze că merită să rămână la Dinamo. Mai au timp. Sper să se trezească. Pentru că nimeni nu mai are răbdare. Mâine jucătorii au o şansă mare, joacă împotriva campioanei României şi echipa de pe primul loc. Nu poţi să spui că CFR e cea mai bună echipă, consider că e echilibrat campionatul. Dar prin rezultate, da. În plus e şi cea mai experimentată echipă", a spus el. 

"E normal să fim îngrijoraţi"

"Ne dorim prima victorie acasă după mult timp. E normal să fim şi îngrijoraţi pentru că sigur cei de la CFR ne vor pune probleme mari, dar dacă vom avea spaţii şi noi putem să-i surprindem. Întreaga echipă a celor de la CFR e periculoasă... echipa şi Ţucudean, care e în formă. Chiar mă bucur pentru el. A lucrat cu mine în străinătate şi cred că a fost o experienţă bună pentru el", a adăugat tehnicianul. Rednic a menţionat că se confruntă cu o problemă înaintea partidei cu CFR Cluj: "Nici Olteanu şi nici Popovici nu sunt în lot, aşa că pe partea stângă trebuie să găsesc o soluţie. E Grigore, dar el nu a mai jucat de mult pe postul ăsta, apoi mai e şi Sorescu... vedem". 

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, marţi, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel