Reacție Bianca Drăgușanu, după razia antidrog. Cine este șoferul misterios

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a oferit explicații legate de scandalul în care este implicată.

Mașina în care se aflau Bianca Drăgușanu și un bărbat a fost oprită în trafic de polițiștii antidrog. Șoferul se pare că ar fi consumat droguri. Mașina a fost percheziționată de polițiști. Claudiu este numele șoferului.

După incident, Bianca Drăgușanu a reacționat pe un cont de socializare, unde a explicat firul evenimentului scandalos: „Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv".

VEZI ȘI Bianca Drăgușanu, oprită de polițiștii antidrog. S-a ascuns cu o bluză pe cap

Șoferul s-a ales cu dosar penal. Controlul polițiștilor este amplu, pe drumul către și dinspre Litoral, și vizează consumul de stupefiante și alcool la volan.

Bianca Drăgușanu a ieșit din mașină cu capul învelit într-o bluză, fără a oferi declarații numeroșilor ziariști prezenți. Conform sursei citate, ea va fi audiată în dosarul penal pentru consum de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel