Război în direct Bianca Drăgușanu-Iulia Albu. Frustrată vs. Dacă aș fi venit dezbrăcată...

Război pe față în fața tuturor între Bianca Drăgușanu și criticul de modă Iulia Albu, care nu au ezitat să-și arunce una alteia, în platoul emisiunii WOWbiz, acuzații privind modul de viață și competențele pe care le au. 

Bianca Drăgușanu, contrariată de criticile dure din ultima perioadă ale Iulie Albu la adresa sa a dorit să afle chiar de la sursă de ce este atât de interesată de persoana sa.

"Cred că Iulia are niște probleme personale cu mine și mi-aș dori să argumenteze toate afirmațiile pe care le-a făcut despre mine. Vreau să îmi argumentezi de ce ținuta mea de la mall nu era ok. Consider că m-am îmbrăcat corect pentru un eveniment caritabil în mall. Nu puteam să mă duc în teniși. Am venit să mă documentez și să știu ce nu a fost ok. Vreau să îmi spui de ce ținuta mea a fost jalnică. Ai tot făcut atacuri la persoana mea o perioadă. Dacă nu te-ar interesa de mine m-ai ignora. Tu ai senzația că am nevoie să mă consiliezi tu?! Ești prima femeie frumoasă care se urâțește, n-am mai văzut așa ceva în viața mea. Iulia e frustrată că nu are veniturile mele" a răbufnit Bianca Drăgușanu, scrie wowbiz.ro.

Citește și Scandal Iulia Albu-Bianca Drăgușanu. Răspuns după ce a făcut-o maimuță

Replica Iuliei Albu nu s-a lăsat așteptată: "Poți să îți angajezi un stilist, îți dau eu 50 de nume. Acelea nu sunt tocuri de mall în primul rând, trebuia să alegi o ținută potrivită pentru a face o donație, puteai să alegi o ținută 'lady like' cu tocuri mai mici. Este prea mult tot look-ul tău. Nu am de ce să te comentez gratis acum pentru că aș vorbi ore întregi. Săraca..." a răspuns Iulia.

"Eu n-am nicio intervenție estetică și cred că asta spune multe despre mine și încrederea mea în mine. Cred că este foarte rău să fii nefericită cu tine, ești foarte frumoasă. Dacă aș fi venit dezbrăcată ai fi văzut și tu ceva natural" a mai adăugat Iulia Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel