Scandal Iulia Albu-Bianca Drăgușanu. Răspuns după ce a făcut-o maimuță

Un nou scandal dâmbovițean se derulează în aceste momente. În urmă că câteva zile, Bianca Drăguşanu a atacat-o pe  Iuliei Albu, după ce aceasta a făcut comentarii despre felul în care se îmbracă. Acum, Iulia Albu îi dă replica.

Fashion-editorul Iulia Albu a criticat-o recent pe Bianca Drăguşanu pentru felul în care se îmbracă.

Bianca Drăguşanu nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a ripostat, făcând-o maimuţă pe Iulia Albu.
"Eu muncesc şi muncesc de când eram copil. Am şi am avut proiecte TV la care Iulia Albu nici nu poate îndrăzni să viseze, o afacere cu haine şi o serie de contracte de imagine consistente. Tocmai de aceea eu îmi permit căţel, nu găină, casa mea, maşina mea... Sunt independentă financiar şi, da, ştiu că o deranjează faptul că stau cu ea pe aceeaşi canapea, în aceeaşi emisiune, vorbind despre acelaşi subiect, iar eu sunt plătită triplu faţă de ea... Sincer, la pregătirea cu care se laudă mereu, mă aşteptam să prezinte mai multă decenţă. Dar când ea prestează la TV cu belciug în nas, nu pot avea pretenţii ca studiile ei să iasă în evidenţă decât prin frustrare, răutate şi invidie! Alo, Circul Globus, s-a găsit maimuţa cu studii şi belciug în nas!",a spus Bianca Drăguşanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, apariție atrăgătoare. Ce rochie a ales la o petrecere

Iulia Albu a ripostat pe contul său de pe un site de socializare.

"Aş vrea să încep acest post spunând că ADOR PRIMATELE. Observaţi vă rog faptul că nu întâmplător nu am folosit termenul 'maimuţe'.
Consider o cruzime fără margini folosirea acestor creaturi în circ.
Poate mulţi nu ştiţi, însă maimuţele capucin de exemplu, sunt folosite ca animale utilitare pentru paraplegici, că tot ne turnăm găleţi cu apă în cap ca turbaţi...
Revenind, însă, în circ, maimuţele sunt 'educate' să execute diverse trucuri, să mimeze anumite atitudini specific umane şi chiar sunt 'cosmetizate' cu peruci, sâni falşi, machiaj, accesorii specific feminine.
Şi aici apare similitudinea zdrobitoare. Pentru că... It's all about showbusiness! Personaje fabricate, aruncate entuziast 'pe sticlă' în speranţa obţinerii unui rating 'erect'. Evident fără legătură cu verticalitatea fizică sau morală", a scris Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu: Există cel puțin cinci lucruri pe care "Zâna" le face mai bine cu gura...

"Pentru că AVEM NEVOIE de asemenea personaje. Înfăţişarea lor, discursul, mimetismul maselor, totul este destinat unor 'jocuri' mai înalte decat ar putea bănui spectatorul. Dar despre Guy Debord şi A sa Societate a Spectacolului cu altă ocazie...", a adăugat ea.
Fashion-editorul a vorbit şi despre întâlnirea pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu, în trecut, la o emisiune de televiziune.
Am primit nenumărate mesaje în care îmi spuneaţi că nu este ok să 'impart' aceeaşi canapea cu persoane ca Bianca Drăguşanu.
Consider că, în principiu, un om inteligent poate discuta pe un ton decent, argumentat şi politic corect cu ABSOLUT oricine. Pornind de la un cerşetor oarecare şi până la şefi de stat.
NU ÎMI PARE RĂU că am făcut-o şi nu consider că m-am înjosit în vreun fel. Îmi menţin, însă, afirmaţiile", a încheiat Iulia Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel