Rapid - Steaua, rezultat final în Liga IV. SPECTACOL în Giulești

steaua rapid
steaua rapid

Academia Rapid, echipa care a preluat până la licitație palmaresul Rapidului și Steaua, echipa armatei, cea care deține marca, s-au întâlnit în mare derby așteptat în Liga a IV-a.

Într-o atmosferă senzațională ce amintea de încleștările din Liga 1, cu peste 10.000 de fani în tribunele bătrânului Giulești, Rapid și Steaua, echipa lui Marius Lăcătuș, au rezmizat (1-1).

teliștii au început meciul în atac, iar eforturile le-au făst răsplătite după aproximativ jumătate de oră, când Andrei Predescu a deschis scorul din penalty, cu o "scăriță", după un henț comis de Doru Bratu în careu, scrie Prosport.

Daniel Niculae a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, după o fază rapidă de atac la care Goge a pasat decisiv.

Meciul nu a fost lipsit nici de faze controversate, Doru Bratu de la Rapid fiind eliminat, iar imediat după două minute și Andrei Predescu, marcatorul Stelei a fost eliminat și el după ce a văzut al doilea galben în urma unei simulări.

10.000 de suporteri au făcut o atmosferă senzațională pe Giulești. Steaua a fost încurajată de 1.000 de fani, nucleul dur al galeriei care s-a alăturat echipei Armatei după ce Becali a pierdut în instanță dreptul de a mai folosi numele și marca Stelei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel