EXCLUSIV  Raluca Zenga, despre călătorii: “Sunt pasionată…”

Se pregătește să-și lanseze în această toamnă blogul de travel așa că trebuia să aibă o vară plină de vacanțe pentru a povesti apoi și a împărtăși experiențele cu cititorii săi. 

Raluca Zenga are un stil de viață extravagant și s-a plimbat în această vară cât alții într-o viață.

(oar_w460)

(oar_w460)

Autoarea cărților “Manualul Mămicii ZEN” și “Dragostea 3D” a avut o vară incendiară. După o vacanță romantică cu soțul său, celebrul antrenor Walter Zenga, în Ibiza, au urmat mai multe escapade. În luna iulie, Raluca Zenga și-a dus copiii în Grecia, în Mykonos, a plecat apoi cu familia la Milano și în Franța, la Saint-Tropez, dar și la Beirut-Liban. Și pentru că a simțit nevoia să se mai distreze și în compania prietenelor sale, și-a făcut un itinerariu de vacanță cu fetele, alegând destinații ca Maroc și Portugalia. Vacanțe maraton, numai bune de povestit pe blogul său de travel care se va numi The Passionate Traveller și care urmează a fi lansat la începutul lunii octombrie.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am avut o vară plină și frumoasă, e adevărat. Îmi place foarte mult să călătoresc și abia aștept să-mi lansez blogul de travel. Sunt pasionată de călătorii și a devenit un stil de viață! Acum ne-am întors însă în Dubai pentru că pe 2 septembrie copiii au început școala aici”, a mărturisit Raluca Zenga pentru DC NEWS.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel