Radu Vâlcan, primele declarații după ce s-a spus că ar pleca la Pro TV

Foto: Instagram Radu Vâlcan
Foto: Instagram Radu Vâlcan

Pleacă Radu Vâlcan de la Antena 1 pentru a fi noul prezentator "Survivor România", format preluat de curând de ProTV de la Kanal D? Soțul Adelei Popescu a lămurit situația.

S-a zvonit că Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Insula Iubirii" de la Antena1, ar putea fi imaginea "Survivor România", formatul preluat de curând de ProTV de la Kanal D. De altfel, zvonurile au apărut și după participarea sa la "Masked Singer".

Radu Vâlcan a dezvăluit că zvonurile sunt normale, având în vedere faptul că a participat la "Masked Singer". Totuși, momentan, Radu Vâlcan este hotărât să rămână la Antena 1. 

"Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1.", a declarat Radu Vâlcan pentru Fanatik.

De asemenea, Radu Vâlcan a precizat că se lucrează deja pentru următorul sezon din "Insula Iubirii".

"Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja", a adăugat Radu Vâlcan.

A recunoscut că a fost subiectul unor negocieri

Radu Vâlcan a recunoscut însă că a ajuns la emisiunea lui Cătălin Măruță, imediat după demascarea de la Masked Singer, tocmai pentru că anterior a fost subiectul unor negocieri.

"Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar într-adevăr s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa", a mai spus Radu Vâlcan. 

VEZI ȘI: Dacă nu ar fi cunoscut-o pe Adela Popescu, cu cine s-ar fi căsătorit Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de 11 ani și au trei copii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni). Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Radu Vâlcan a acceptat provocarea sosurilor iuți. Actorul a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Dacă nu-și dorea ca telespectatorii să afle întrebarea, acesta trebuia să mănânce cașcaval cu sos picant.

Radu Vâlcan a fost vizibil emoționat. La prima întrebare, după multe ezitări,a răspuns: „Dana”. În cele din urmă, pentru că nu a mâncat picat, Cătălin Măruță a citit întrebarea: Dacă nu ai fi cunoscut-o pe Adela, cu ce femeie din showbiz-ul românesc te-ai fi văzut căsătorit? În platou se afla și Dana Rogoz, iar Adela Popescu era și ea prezentă în conversație, prin apel telefonic.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel