Procesul divelor: Oana Zăvoranu, executată silit. Cât trebuie să îi plătească Andei Adam

Sursa Foto Facebook Anda Adam
Sursa Foto Facebook Anda Adam

Procesul divelor a luat o întorsătură neașteptată. După ce în primă instanță Anda Adam a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu, iată că în cea de-a doua instanță Anda Adam a ieșit învingătoare.

Cunoscuta cântăreață Anda Adam a obținut câștig de cauză în instanță, în care aceasta a obținut executarea silită a Oanei Zăvoranu, care a fost obligată de magistrați la plata a 20.000 de lei cu titlu de daune morale.

Aflată în vacanță, Anda Adam a declarat pentru impact.ro citat de Playtech că nu i-au plăcut niciodată scandalurile, motiv pentu care nu dorește să comenteze pe această temă.

 

Anda Adam a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

După scandalul lansat de Oana Zăvoranu, în urmă cu aproximativ doi ani, influencerițele lezate de afirmațiile acesteia i-au intentat un proces pe numele său.

Cinci dintre vedetele criticate, mai precis Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) au dat-o în judecată, cerând printr-o ordonanță președințială, printre altele, interzicerea folosirii numelor lor de către actriță.

”Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

20.000 de lei, daune morale

Artista nu s-a lăsat însă și a deschis un alt proces, în civil, pe care l-a câștigat la finele lunii octombrie, a anului trecut. Judecătorii au obligat-o, printre altele, pe Oana Zăvoranu, la plata sumei de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale.

”Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe rețelele de socializare a tuturor materialelor care au un conținut calomnios în ceea ce o privește pe reclamanta.

Obligă pârâta la publicarea hotărârii după rămânerea definitivă, într-un editorial de largă circulație națională, pe cheltuiala sa, în 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii”, au decis judecătorii.

Executarea silită

Cum însă Anda Adam nu a primit această sumă, avocații artistei au cerut tot în instanță, încuviințarea executării silite a brunetei, fapt aprobat de judecători, în urmă cu doar câteva săptămâni:

”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită cu privire la obligaţiile cuprinse în titlul executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 1560/22.10.2021 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă, în dosar nr. 9444/3/2021.

Autorizează partea creditoare să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlul executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”.

Aflată în vacanță în afara granițelor, contactată pe marginea acestui subiect, Anda Adam a evitat să facă vreun comentariu la scandalul în care a fost implicată.

”Niciodată nu am fost pusă pe scandaluri. Nu-mi plac și nu vreau să le dau curs. Nu-mi doresc să apar cu subiecte de acest gen, deși știu că asta se dorește”, a spus aceasta conform sursei citate.

Vezi și: 

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru că a șantajat un doctor: „Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro”

Managerul interimar al Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală vedetei care l-armfi șantajat pentru suma de 800.000 de euro.

Cei doi au legături mai vechi, medicul fiind un fost angajat al lui Zăvoranu. În perioada 2017 - decembrie 2018, Furtună Ioan Bogdan a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana Zăvoranu o deține, împreună cu soțul ei, în Capitală, scrie Click!.

Medicul a demisionat, denunțând mediul toxic de lucru, iar de atunci acesta ar fi șantajat în mod constant de vedetă.

Avocatul lui Zăvoranu, Călin Ionuț Silviu, ar fi participat activ în acest scandal, care a avut ramificații și după ce vedeta ar fi refuzat să îi înapoieze medicului o datorie de 40.000 de euro.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel