Problemele societății – în dezbatere la Biblioteca „Lucian Blaga"

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga" Alba a dezvoltat în parteneriat cu Asociația ,,Sfânta Maria Magdalena" din Oarța de Sus din județul Maramureș, un proiect care abordează „problemele societății privite din unghiuri diferite" și în care toți cei ce iau parte la acest proiect participă activ la dezbaterile referitoare la subiectul abordat.

Dezbaterile moderate de părintele Pimen din Oarța de Sus și de Cristina Alba, președinta asociației, abordează teme propuse de cei prezenți și sunt ,,pigmentate" cu momente artistice de cea mai bună calitate, care aduc în sufletele participanților pacea și liniștea sufletească de care cu toții avem atâta nevoie.

Ediția acestei luni a Seratelor Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga" Alba va avea loc vineri 20 aprilie 2018 începând cu orele 19:00 la Sala de lectură a bibliotecii. Tema propusă pentru dezbaterea este Politica de ieri și de azi.

[citeste si]

Toți cei interesați de această temă sunt așteptați la întâlnirea cu părintele Pimen dar și cu alte persoane interesate de acest subiect spinos dar care influențează în mod profund viața noastră de zi cu zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel