Prințul William l-a dat afară pe Harry de la Casa Regală! Totul despre scandalul fraților. Meghan, înlăturată din gelozie: Dereglată mintal

Capturi Foto: Instagram
Capturi Foto: Instagram

Noi detalii incredibile au ieșit la iveală despre relația dintre Prințul William și Prințul Harry. Ce i-a determinat, de fapt, să se mute în SUA și să renunțe la tot. 

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie: Va face tot ce-i stă în putință, le-a comunicat deja Ducilor

"Prințul William l-a dat afară pe Prințul Harry din Kensington Palace din cauza lui Meghan Markle", este subiectul celei mai noi cărți despre cei doi frați. 

Odată cu intrarea lui Meghan Markle în Familia Regală și deciziile radicale luate de Prințul Harry pentru a-și proteja noua familie formată alături de actiță, odată cu renunțarea la statutul regal și mutarea în Statele Unite ale Americii departe de ceea ce trăise ani de zile, dar și interviul picant și acuzațiile dure aduse în interviul cu Oprah Winfrey, relațiile dintre Prințul Harry cu fratele său, Prințul William, dar și cu tatăl său, Prințul Charles, s-au răcit automat. 

Scandalul care i-a gonit pe Meghan și Harry din Familia Regală

În noua carte ies la iveală detalii neștiute despre conflictele dintre frați și este deschisă cearta incredibilă pe care au avut-o încă de pe vremea în care Ducii de Sussex locuiau încă la Palatul Kensington din Londra. 

Istoricul Robert Lacey, autorul cărții, susţine că fraţii au avut o discuţie aprinsă la telefon, după ce angajaţii lui Meghan Markle s-au plâns de rele tratamente aplicate de aceasta, iar Harry i-a luat apărarea lui Meghan, susţinând că soţia lui este, de fapt, victima unui complot. La rândul său, Prinţul William s-a înfuriat foarte tare când a auzit acuzaţiile aduse americancei şi i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii, ambele cu sediul locativ şi reprezentativ la Palatul Kensington.

Într-un alt fragment din carte, publicat în ziarul The Times, este citat un amic al prinților care spune că Prințul William l-a dat afară pe Harry din Palatul Kensington.

"William nu a mai vrut să-i aibă în apropiere", susţine acesta, potrivit newsweek.com

Astfel, se pare că motivul mutării Ducilor de Sussex din Marea Britanie ar fi fost forțată de Prințul William, viitorul moștenitor al tronului. 

Când s-a întâmplat, de fapt, ruptura dintre William și Harry


"William a simțit nevoia puternică de înlăturare a lui Meghan, cu agenda ei subversivă, din operațiunile monarhiei britanice, pe care ea nu a părut s-o înțeleagă sau respecte. Cu certitudine, voia s-o îndepărteze pe Meghan pentru început din căminul în care el și fratele său trăiseră armonios ani buni într-un deceniu. Pur și simplu, William nu-i mai voia pe ea și pe Harry prin preajmă", susține Robert Lacey.

Deși Palatele Kensington și Buckingham anunțau separarea în luna martie 2019, Lacey susține că neînțelegerile apăruseră cu multe luni înainte, ceea ce se confirmă din dezvăluirile făcute la începutul anului 2021 de către Harry. "Știm că prinții William și Harry nu mai erau în termeni buni înainte de plecarea în Australia. Sentimentele se schimbaseră, după cum spune Harry, și încă drastic. Frații se despărțiseră în termeni extrem de răi, necazurile provenind din tratamentul rigid și pretinsa persecuție a personalului de către Meghan", a spus Lacey.

Dezvăluirile Prințului Harry pentru Oprah Winfrey, confirmate. Meghan, înlăturată din gelozie

Atunci, Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că relația dintre Meghan și Familia Regală s-au deteriorat după turneul cuplului în Australia și Pacificul de sud din toamna lui 2018, atunci când membrii familiei au văzut cât de bine se descurtă Ducesa în turnee oficiale și au început să fie deloși, comparând-o cu Prințesa Diana. 

"Știi, tatăl și fratele meu, Kate și toată familia erau foarte primitori cu ea. Dar totul s-a schimbat cu adevărat după turneul în Australia și Pacificul de sud. Era prima oară când familia a văzut cât de incredibilă era Meghan în acțiuni oficiale".

Imediat după întoarcerea lui Meghan și Harry din Australia, turneu în care au anunțat faptul că așteaptă primul copil, Jason Knauf, secretarul de presă a transmis unui superior acuzații de persecuție. Mai exact, în anul 2018, i-a transmis lui Simon Case, secretarul particular al Prințului William, un e-mail care spunea așa: "Sunt foarte îngrijorat că ducesa a fost capabilă să persecute doi asistenți personali în anul trecut. Tratamentul aplicat a fost total inacceptabil".

Angajații lui Meghan și Harry s-au aliat în "Clubul supraviețuitorilor ducilor de Sussex"

Un alt angajat spunea că: "Am surprins o convorbire dintre Harry și unul din ajutoarele lui principale. Harry zbiera și zbiera la telefon. Echipa Sussex era cu adevărat un mediu toxic. Oameni urlând și strigând unii la alții"

Acestă situație a fost descrisă mai în detaliu de un membru din personal, în cartea lui Lacey, care spune că "Meghan poza în victimă, dar ea era agresorul. Oamenii se simțeau manevrați de ea. Nu știau cum să procedeze cu această femeie. Ei credeau că este o narcisistă și o sociopată – de fapt, dereglată mintal. Asta i-a atras unul spre celălalt de la bun început – două bunuri stricate".

Mai mult, cartea scoate la iveală faptul că angajații de la Kensigton Palace care au plecat din serviciul lui Harry și Meghan au format o frăție numită "Clubul supraviețuitorilor ducilor de Sussex".

"Persecuția figura frecvent în relatările mai multora, împreună cu un set de inițiale mult mai sinistru: TSPT (tulburare de stres posttraumatică)", a scris Lacey. 

Prințul Charles, furios pe Harry, răzbunare pentru micuțul Archie

Potrivit unei surse apropiată monarhiei, citată de Daily Mail, Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar Charles se va asigura de acest lucru.

Motivul fiului Reginei Elisabeta este acela că vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului și este gata să intre într-o bătălie juridică pentru a obține acest lucru. Asta înseamnă că Prințul Charles face primele demersuri pentru a schimba legile Coroanei Britanice, unele vechi de sute de ani.

Mai mult, justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune. El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din Familia Regală britanică.

"Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege", a afirmat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel