Prințul Harry, dat afară de tatăl său. ”A oprit întâlnirea după doar 10 minute”

Prinţul Harry i-a adus un omagiu emoţionant fostei Regine: Sunt veşnic recunoscător, buni!/ Foto: Instagram Sussex Royal
Prinţul Harry i-a adus un omagiu emoţionant fostei Regine: Sunt veşnic recunoscător, buni!/ Foto: Instagram Sussex Royal

Prințul Harry a refuzat să îi dea anumite informații tatălui său și a fost dat afară din întâlnire după 10 minute.

Prințul Harry a fost exclus de la întâlnirea sa cu Prințul Charles după ce acesta a refuzat să discute detalii despre viitoarea sa carte de memorii. Cartea Ducelui reprezintă în prezent un manuscris aproape finalizat, analizat de de avocați și despre care se crede că deja provoacă tensiuni în rândul membrilor seniori ai Familiei Regale.

Charles și Harry au avut o scurtă întâlnire după ce Ducele și Meghan Markle au făcut o vizită în Windsor, pe drumul către Jocurile Invictus din Olanda.

The Sun, citând o sursă ”foarte apropiată”, expertul Neil Sean, transmite: ”Harry a refuzat să vorbească despre ceea ce a scris în cartea sa” în timpul întâlnirii. Din această cauză, Prințul Charles a oprit întâlnirea după doar 10 minute.

Harry a refuzat să dea informații legate de cartea sa

Potrivit publicației Express, Sean a continuat: ”Știm că Prințul Charles a petrecut foarte puțin timp cu fiul său, Prințul Harry. Charles a vrut să aibă o conversație individuală, dar aceasta a ajuns să fie o întâlnire foarte scurtă, informează The Sun. Potrivit unei surse foarte apropiate, se presupune că Prințul Harry a refuzat să detalieze despre viitoarele sale memorii Prințului Charles. Marele punct de conflict în acest an fiind Jubileul de platină al Reginei și a 75-a aniversare a Camillei, ducesa de Cornwall, Charles nu vrea negativitate. Potrivit acelei surse, ”Harry a refuzat să vorbească despre ce a scris în cartea sa și despre ce se va întâmpla cu aceasta. A fost trimis înapoi, iar Charles va trebui să aștepte și să vadă ca noi ceilalți”.

Surse spun că Regina a fost singurul membru al familiei pe care Harry l-a informat despre scrierea memoriilor sale. Harry spune că autobiografia sa va fi ”din suflet și intimă”, dar se teme că ar putea stârni noi rupturi în Familia Regală.

Biograf regal: Până să îl cunoască pe Harry, oamenii nu auziseră de Meghan Markle

Tom Bower, biograf regal, afirmă că Meghan Markle a devenit faimoasă graţie relaţiei cu prinţul Harry, şi că înainte de aceasta lumea nu auzise de ea. Bower a afirmat recent că "ducesa de Sussex a crezut că în Familia Regală va fi ca la Hollywod. Dar când a realizat că e muncă multă şi recompensă puţină, nu i-a mai plăcut". 

"Este greşit să afirmăm despre ea că era o actriţă faimoasă. Nu era, era o actriţă de rangul III, poate. Suits (n.r. serialul în care juca Meghan Markle) era văzut de vreun milion de oameni. Până când l-a cunoscut pe Harry, chiar şi Graydon Carter, editorul Vanity Fair, spunea că nu a auzit de ea şi nici de serialul Suits. El ştia doar că cine se va mărita cu Harry va fi faimoasă. Şi aşa a devenit", a mai spus autorul, citat de Daily Mail. 

"Ea chiar i-a spus tatălui ei că vrea să fie faimoasă, să meargă pe covorul roşu. Căsătoria cu Harry i-a îndeplinit fix ambiţia asta", a mai punctat Bower, care a spus că, în opinia sa, familia regală a făcut totul pentru a o ajuta să se acomodeze şi a o include în familie. 

"Oamenii erau încântaţi că o fată de rasă mixtă se alătură familiei, era un pas mare în faţă. Cu toate astea, a eşuat. Şi ambele părţi sunt de învinuit, dar eu cred că vina cea mai mare o are Meghan, care nu a înţeles monarhia pe deplin", a mai transmis acesta. Vezi mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel