Biograf regal: Până să îl cunoască pe Harry, oamenii nu auziseră de Meghan Markle

Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Tom Bower, biograf regal, afirmă că Meghan Markle a devenit faimoasă graţie relaţiei cu prinţul Harry, şi că înainte de aceasta lumea nu auzise de ea. 

Bower a afirmat recent că "ducesa de Sussex a crezut că în Familia Regală va fi ca la Hollywod. Dar când a realizat că e muncă multă şi recompensă puţină, nu i-a mai plăcut". 

"Este greşit să afirmăm despre ea că era o actriţă faimoasă. Nu era, era o actriţă de rangul III, poate. Suits (n.r. serialul în care juca Meghan Markle) era văzut de vreun milion de oameni. Până când l-a cunoscut pe Harry, chiar şi Graydon Carter, editorul Vanity Fair, spunea că nu a auzit de ea şi nici de serialul Suits. El ştia doar că cine se va mărita cu Harry va fi faimoasă. Şi aşa a devenit", a mai spus autorul, citat de Daily Mail. 

"Ea chiar i-a spus tatălui ei că vrea să fie faimoasă, să meargă pe covorul roşu. Căsătoria cu Harry i-a îndeplinit fix ambiţia asta", a mai punctat Bower, care a spus că, în opinia sa, familia regală a făcut totul pentru a o ajuta să se acomodeze şi a o include în familie. 

"Oamenii erau încântaţi că o fată de rasă mixtă se alătură familiei, era un pas mare în faţă. Cu toate astea, a eşuat. Şi ambele părţi sunt de învinuit, dar eu cred că vina cea mai mare o are Meghan, care nu a înţeles monarhia pe deplin", a mai transmis acesta. 

Familia Regală a insistat ca Meghan să se împace cu tatăl său. ”A refuzat constant și i-a exasperat pe toți”

Regina și Prințul Charles au fost exasperați după ce Meghan s-a opus cererilor lor de a remedia relația tatăl ei Thomas Markle, dezvăluie o nouă carte lansată de un jurnalist de investigații. ”Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsors”, de Tom Bower, povestește cum membrii familiei regale au organizat o conferință telefonică la doar câteva săptămâni după nunta lui Harry și Meghan din mai 2018 pentru a încerca să o convingă pe aceasta să se împace cu tatăl ei.

Thomas Markle, acum în vârstă de 77 de ani, a spus că nu a participat la nuntă pentru că era jenat după ce a trucat fotografii cu paparazzi. Acest lucru a contrazis versiunea lui Meghan despre evenimente potrivit căreia era prea bolnav după ce a suferit un atac de cord. Markle a criticat chiar familia regală „învechită” în interviurile TV, susținând că nu are cum să-și contacteze fiica și că se temea că va muri fără să mai vorbească cu ea vreodată.

Meghan a iritat-o pe Regină cu refuzurile de a reconcilia relația cu tatăl ei

Biograful Tom Bower scrie că motivele invocate de Meghan pentru a nu zbura la casa tatălui său din Mexic pentru a-l vizita în vederea une reconcilieri au început să-l enerveze pe Charles și pe Regină, scrie The Sun. Dezvăluirile arată clar că rupturile dintre Familia Regală și Sussex au început cu mult înainte de Megxit, în ianuarie 2020, când Harry, acum în vârstă de 37 de ani, și Meghan, de 40 de ani, au decis să renunțe la îndatoririle lor regale.

Bower spune că, până în iulie 2018, sentimentele repulsive ale lui Charles față de Markle au ajuns la un punct maxim. El scrie: „Nu a înțeles-o niciodată cu adevărat sau ce își dorea.

„În acea săptămână, iritația sa față de aparițiile lui Thomas Markle la televizor, în special criticile sale la adresa familiei regale, a ajuns la un punct maxim. „Nu poate să meargă să-l vadă și să oprească asta?” Charles „i-a reproșat” lui Harry”, conform cărții. Charles nu putea înțelege „explicațiile” lui Harry. „Harry nu i-a spus tatălui său despre furia lui Thomas deoarece a fost ignorat de fiica lui.

„Harry a explicat că Meghan a refuzat să-l sune pe Thomas Markle pentru că bănuia că „telefonul lui nu era în posesia lui” și „contul lui de e-mail a fost compromis”. „Inconsecvențele scuzelor lui Meghan nu l-au iritat doar pe Charles, ci poate și pe Regină”, mai scrie în noul volum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel