EXCLUSIV  Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Foto: Instagram / Clarence House
Foto: Instagram / Clarence House

Contele Tibor Kalnoky a povestit, în exlusivitate pentru DC NEWS, despre amintirile pe care le are cu Prințul Charles, în România. Iată o poveste haioasă cu Prințul Charles, la venirea în Transilvania.

Contele Tibor Kalnoky, un descendent al unei familii nobiliare cu tradiție în Transilvania, ce s-a îndrăgostit de România din scrisorile de dragoste pe care le-a găsit într-un cufăr al bunicului său, în urmă cu mai bine de 30 de ani, a povestit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prietenia sa cu Prințul Charles, unul dintre ambasadorii neoficiali ai României și în special al Transilvaniei.

Întrebat dacă are o amintire aparte cu Prințul, de când vine în România, contele Kalnoky ne-a povestit că "în 20 de ani, de când tot vine Prințul Charles în Transilvania, avem o mulțime de amintiri, care mai de care mai haioase, mai speciale și mai emoționante".

Iată una dintre cele mai haioase peripeții ale Prințului Charles în Transilvania. Cum a devenit vaca, vedetă în fața Prințului

"Să vă spun o povestire mai haioasă... știți că de câteva ori vine la Micloșoara și cu elicopterul, din București, și trebuie să aterizeze într-un câmp. Odată, înainte de a veni elicopterul, a venit o vacă care a văzut câmpul cu iarbă foarte verde și a mers acolo și s-a pus exact pe locul unde trebuia să aterizeze elicopterul și a mâncat iarbă. A venit elicopterul și jos era securitatea, agenții de pază. Și s-au dus șase sau opt agenți de pază, pe vacă și au început să o tragă. Deasupra era elicopterul care aștepta posibilitatea de a ateriza și Prințul a văzut totul de sus. Asta a durat cam trei – patru minute, până când soția mea, într-o cămașă albă, a pornit spre vacă și vaca atunci a început să fugă, luând cu ea toți agenții de pază care au căzut. Am prins totul pe un film. Elicopterul a aterizat într-un final și Prințul a apărut cu un zâmbet mare pe față", ne-a spus contele Tibor Kalnoy. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel