Primar PSD, candidat la locale din partea PNL în Timiş

Claudiu Coman, primarul PSD al comunei Sânandrei din Timiş, va candida la următoarele alegeri locale pe listele PNL. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu. 

"Nu spunem apriori nici că nu primim pe nimeni, nici că primim pe oricine, doar pentru a avea mai mulţi primari. Vom analiza fiecare caz în parte şi, acolo unde sunt persoane apreciate de comunitate pentru ceea ce au făcut şi că nu au avut o poziţie ireconciliabilă faţă de PNL, am spus că stăm de vorbă şi putem primi candidaţi alături de noi", a explicat Nicolae Robu.

Coman şi-a anunţat colegii din PSD

El a precizat că Claudiu Coman îşi va duce mandatul până la capăt, dar i-a anunţat deja pe colegii social-democraţi că 'nu va mai duce mandatul pentru PSD'.

"Eu nu i-am cerut nicidecum să arunce cu noroi în PSD. Ştiu că vor apărea puritanii, 'detergenţii', care vor să facă curat în clasa politică. Eu apreciez oamenii faptelor, nu a vorbelor, iar Claudiu Coman este un astfel de om în comuna sa. Este prima persoană în situaţia sa, pe care PNL l-a primit de la PSD. Nu pot spune dacă vor urma şi alţii. Faţă de doi primari PSD am spus deja nu, pentru că mi s-a prezentat o conduită pe care o consider incompatibilă cu a fi 'coleg în PNL', la ambii. Cineva care dă dovadă de ostilitate, ameninţări la cei care au opinii diferite faţă de a sa, este incompatibil pentru mine. A fost cazul celor doi", a adăugat Nicolae Robu.

Coman nu vine singur

Claudiu Coman a declarat că este la al doilea mandat de primar, că are de partea sa foarte mulţi dintre actualii consilieri locali, şi cu siguranţă, cinci social-democraţi din consiliul local îl vor urma în PNL.

"Nu pot să plec din PSD acum (pentru că şi-ar pierde mandatul, n.r.), dar am anunţat colegial toată conducerea social-democrată judeţeană că nu voi mai candida la un nou mandat de primar din partea PSD. PSD, la nivel central, nu a înţeles că acum trebuie să facă ceva, iar aici, în Banat, oamenii din zonă îmi cer altceva", a afirmat Claudiu Coman, în conferinţa de presă.

Unul dintre proiectele pe care Coman ar vrea să-l realizeze în următorul mandat este construirea, în comună, a unui bazin de înot. 'Va fi un proiect de aproape nouă milioane de lei, Compania Naţională de Investiţii ne va da bazinul, iar noi îl vom administra', a conchis Claudiu Coman, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel