Praful saharian a umplut de bani patronii de spălătorii auto. Verdictul expertului: Este sau nu periculos pentru șoferi?

Foto: DC News TV
Foto: DC News TV

Praful saharian a dat peste cap zilele multor șoferi care țin la curățenia mașinilor lor.

Praful saharian a dat peste cap zilele multor șoferi care au vrut să-și curețe mașina de substanța roșiatică ce s-a așternut pe autoturismele lor în ultimele 24 de ore. Am vizitat o spălătorie pentru a-i întreba de ce este atât de important pentru ei să-și curețe mașina în mijlocul zilei, în jurul orei 15.

Însă nu am fost atât de norocos, fiindcă se înțelege ușor că erau grăbiți și nu aveau timp să stea la discuții, mai ales că coada se tot lungea.

Chiar și așa, am aflat că mulți au venit de la alte spălătorii din zonă unde timpii de așteptare erau și mai mari. Unul dintre norocoși mi-a explicat că locuiește peste drum și a văzut momentul când s-a mai eliberat locația chiar de la geam.

Am discutat și cu expertul în conducere defensivă Titi Aur, telefonic, pentru a înțelege mai bine dacă este totuși periculos acest fenomen care murdărește mașinile și pune lumea pe drumuri către spălătorii.

Vezi tot ce a avut de spus Titi Aur și dacă este periculos sau nu să conduci o mașină cu geamurile acoperite de praf dens pe DC News TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel